34.225 €

Fundeni, Colentina, Andronache, Pantelimon

  • Suprafata 37 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 25 sep, 22:31

Descriere anunt

Fundeni, Colentina, Andronache, Pantelimon

Ocazie Fundeni, Garsoniera, Bloc Nou, Finisaje Lux, Direct Dezvoltator, Comision 0%. Suprafata utila 37 mp, pereti caramida, structura de beton, termopane, centrala termica, finisaje lux;

Detalii suplimentare

Complexul Rezidential detine un regim de inaltime P + 3 + M, ce pune la dispozitia clientilor un numar de 20 apartamente de 2 camere, 5 apartamente de 3 camere, respectiv 5 garsoniere, insumand un numar total de 30 de apartamente.

Ansamblul Rezidential Neofort 70 este construit conform noilor standarde de construire, ce va ofera astfel confortul necesar.

Constructia blocului este realizata pe cadre, grinzi si stalpi din beton armat, peretii exteriori si cei din interior sunt din caramida Porotherm de 250 mm grosime, iar compartimentarile interioare sunt din caramida de 120 mm grosime, granit pe casa scarii si in spatiile comune, balustrade de inox cu insertie de lemn masiv, izolatii de calitate cu densitate mare EPS 80 (polistiren expandat de 100 mm), instalatii sanitare PPR, instalatii electrice din cupru, prize si comutatoare de ceramica, sisteme de aerisire auxiliare, instalie de detectare, semnalizare si alarme pentru gaze si incedii, interfon.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton