43.000 €

Drumul Taberei, Drumetul, Auchan

  • Suprafata 40 mp
  • An 1965
  • Decomandat
  • Etaj parter din 10

Descriere anunt

Drumul Taberei, Drumetul, Auchan,

bloc mixt, stradal, destinatie locuinta, firma, comercial, necesita renovare totala 40 mp inclusiv loggia, suprafata de garsoniera dubla. Baia are fereastra, circuit separat pt apa, pt evitarea refularii.

Detalii suplimentare

Planitas Imobiliare va prezinta la vanzare o garsoniera situata la parterul unui bloc cu10 etaje din Drumul Taberei-Compozitorilor. In bloc sunt si apartamente cu 2 si 3 camere.

Garsoniera are un mare atuu: pozitionarea. Astfel, pe langa destinatia "locuinta ", foarte potrivite sunt si destinatiile "comerciala " si "birouri". Necesita renovare totala. Locuinta este decomandata si are hol mare, bucatarie cu debara, baie cu aerisire si camera cu logie. Datorita suprafetei mari, poate fi considerata cu succes garsoniera dubla, dat fiind ca holului i se poate da destinatia de living. Temerile privind refularea apei sunt neintemeiata, datorita faptului ca proprietarii au circuit de scurgere a apei separat. Blocul este inconjurat de verdeata. Vecinii sunt civilizati. La intretinere se platesc sume "normale". Actele sunt la zi, nu exista sarcini. Pentru informatii suplimentare, rugam contactati brokerul.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Debara
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift