43.500 €

Dristor, Bobocica, str Lacramioarei

  • Suprafata 36 mp
  • An 1981
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Dristor ...15 min.
Bucuresti, 05 nov, 17:52

Descriere anunt

Dristor, Bobocica, str Lacramioarei,

10 minute metrou Dristor, et 3/4, decomandata, 36 mp, bloc mixt propus spre reabilitare, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, usi noi de interior, balcon inchis termopan, accepta credit.

Detalii suplimentare

Vand garsoniera decomandata aflata intr-un bloc mixt construit in 1981 pe Aleea Lacramioarei in zona Dristor / Piata Bobocica.

Este situata la etajul 3 / 4, are o suprafata de 36 metri patrati, si este pe mijloc (nu are decat un perete la exterior, fiind mai calduroasa).

Fiind in bloc mixt sunt doar 3 apartamente pe etaj, unul cu trei camere unul cu 2 camere si aceasta garsoniera (care are un hol de intrare comun cu apartamentul de 2 camere).

Are imbunatatiri gresie, faianta, parchet, termopan, usi noi de interior, usa metalica. Balconul este la living si este inchis in termopan.

Parcul IOR se afla in apropiere, supermarketul Auchan si Piata Bobocica de asemenea. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, statia de autobuz aflandu-se la 3 minute de mers pe jos iar cea de metrou la aproximativ 10 minute (metrou Dristor).

Blocul este propus spre reabilitare.

Actele sunt pregatite pentru vanzare.Se accepta credit.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dristor 15 min.
Nicolae Grigorescu 19 min.