54.000 €

Doamna Ghica, Parcul Tei, cabinet stomatologic

  • Suprafata 32 mp
  • An 1978
  • Decomandat
  • Etaj parter din 9
Bucuresti, 17 mai, 22:06

Descriere anunt

Doamna Ghica, Parcul Tei, cabinet stomatologic

comision 0. Garsoniera la parter, transformata in cabinet stomatologic cu vad foarte bun, popularitate si clientela formate. Pozitie excelenta cu vedere la bulevard. Blocul este reabilitat termic.

Detalii suplimentare

Comision 0% pentru Cumparator

Top Asset are placerea sa va ofere spre vanzare o garsoniera transformata intr-un cabinet stomatologic cu vad foarte bun, popularitate si clientela formate. Pozitia cabinetului este excelenta, avand vedere la bulevardul Doamna Ghica (foarte circulat), chiar langa intersectia cu Bd. Lacul Tei (la 100m de Facultatea de Constructii Civile), vizavi de Scoala Gimnaziala Grigorie Ghica Voievod, langa Palatul Ghica, intre Parcul Tei si Parcul Plumbuita, vizavi de statia de autobuz, banci, Mega Image. Activitatea proprietarilor a mers foarte bine, acesta fiind principalul motiv pentru vanzare: extinderea.

Cladirea in care se afla cabinetul este construita foarte solid in anul 1978 (dupa cutremur) si reabilitata termic relativ recent. Apartamentul are o fereastra si o reclama exterioara la bulevard, cu expunere foarte buna. Vecinii sunt de buna calitate, majoritatea fiind pacienti ai cabinetului. Cabinetul se vinde echipat integral (bonus) si functional. Garsoniera poate fi folosita si pentru alte activitati comerciale: coafor, farmacie etc.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Debara
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton