9.500 €

Dej, zona Periferie R01029

  • Suprafata 34 mp
  • An 1990
  • Etaj 4 din 4
Dej, 20 mai, 12:24

Descriere anunt

Dej, zona Periferie R01029

Imobil tip apartament cu o camera si dependinte, decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuinte colective, cu regim de inaltime P+4E, dat in folosinta inainte de 1990. Agent: Iordan Daniel

Detalii suplimentare

Apartamentul are urmatoarea compartimentare: o camera, o bucatarie, o camara de alimente, o baie, un antreu si un balcon, avand arie utila de 34.43 mp.

Finisaje: Apartamentul dispune de pardoseli din gresie in baie, beton mozaicat in antrei, bucatarie si balcon; zugraveli finisate cu vopsea lavabila, tocarie interioara lemn, tamplarie exterioara pvc cu geamuri termopan, obiecte sanitare obisnuite; usa metalica la intrare.

Apartamentul necesita lucrari de renovare, la data inspectiei fiind observate urme de infiltratii de apa la nivelul tavanului.

Apartamentul era bransat la utilitati la momentul inspectiei. Strada unde este situat imobilul este o strada asfaltata si are doua sensuri de mers. Proprietatea

are acces la caile de transport in comun. Accesul la proprietate se face din str. 1 Mai, drumul European E60. Zona este predominant formata din blocuri de locuinte si case unifamiliale. In vecinatate se afla magazinul de piase auto UNIX.

Zona este mixta, rezidentiala si comerciala. Regasim in zona blocuri de locuinte

colective P+4E. Zona este dezvoltata, imobilele din zona dispunand de toate utilitatile.

Adresa: Str 1 Mai, Nr 182, Sc B, Ap 113, CF 17874