55.000 €

Cismigiu, Calea Victoriei, Lipscani

  • Suprafata 30 mp
  • An 1940
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 6
  • Metro M3 Izvor ...9 min.
Bucuresti, 11 aug, 01:20

Descriere anunt

Cismigiu, Calea Victoriei, Lipscani

Studio situat la etajul 1 al unui imobil P+6 in zona Parcului Cismigiu, langa Primaria Capitalei, la 3-4 minute de Centrul vechi sau Calea Victoriei. Ideal pentru investitie pt birouri, showroom, locuit

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam o garsoniera situata la etajul 1, intr-un imobil P+6 din 1939, in imediata apropiere a Primariei Capitalei pe strada Domnita Anastasia nr.15.

Studioul este compus dintr-un hol de primire care se continua cu un living de aprox. 18 mp care comunica cu o mica bucatarie improvizata si o baie iar pe latura cealalta se iese in balcon.

Etajul inferior si pozitia stradala o recomanda ca o buna investitie pentru activitate de birou/ activitate creativa: scoala de arte, showroom, birouri, cabinete specializate( avocatura, psihoterapie) cat si pentru locuit/ inchiriat in regim hotelier, Airbnb.

Locatia este una reprezentativa pentru Bucuresti, intr-o zona ultracentrala la 2 minute de mers pe jos de Parcul Cismigiu, 3-4 minute de Calea Victoriei sau Centrul Vechi si zona de restaurante.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon

Acces

Statii metrou Timp
Metro M3 Izvor 9 min.
Universitate - Palatul Șuțu 9 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 12 min.