51.500 €

Brancoveanu

  • Suprafata 41 mp
  • An 1987
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 8
  • Constantin Brâncoveanu (M2) ...13 min.
Bucuresti, ieri, 12:55

Descriere anunt

Brancoveanu

garsoniera decomandata, 41 mp, renovata complet: usi schimbate, ac, t, um, in bloc mixt, la 11 minute de mers pe jos de metroul de la Brancoveanu, oraselul Copiilor, loc de parcare ADP, etaj 8/8,

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam o garsoniera decomandata, renovata complet, situata intr-un bloc linistit si civilizat din 1987, un bloc mixt, cu 4 apartamente pe nivel, la etajul 8, pe strada Imparatul Traian, in zona Brancoveanu.

Apartamentul a fost renovat si modernizat in mai 2018: au fost schimbate usile, a fost montat un aparat de aer conditionat, etc.: atunci a fost refacuta si terasa blocului.

Garsoniera se poate vinde si mobilata si utilata asa cum este prezentata in poze. Se poate transmite un loc de parcare platit la ADP si aflat langa bloc.

Este compusa dintr-un living de peste 20mp, o bucatarie spatioasa de 8,4 mp care permite si amplasarea unei mese de 4 persoane, o baie de 4,3 mp, o debara, un hol si un balcon de aprox. 4 mp si este orientata spre Est.

Locatia este una excelenta, blocul fiind in planul 2 de la bulevardul Brancoveanu, este la 1 minut distanta de Mega Image- ul de la intersectia cu str. Secuilor, la 11 minute de mers pe jos de metroul de la Brancoveanu

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Constantin Brâncoveanu (M2) 13 min.
Piața Sudului (M2) 17 min.