Brancoveanu-Intersectie Nitu Vasile, Mobilata-utilata modern, 35 mp, Vedere spate

55.500 €

Brancoveanu-Intersectie Nitu Vasile, Mobilata-utilata modern, 35 mp, Vedere spate

55.500 €
Caracteristici
Suprafata 35 mp An 1978 Decomandat Etaj 4 din 10 M 19 min.
Descriere
Va propunem un mic spatiu care straluceste din perspectiva celor mai cautate criterii. Aceasta garsoniera reprezinta o optiune interesanta atat pentru un tanar sau o tanara, fie ca discutam de studentie sau proaspat angajati, dar si o persoana aflata in cautarea unei locuinte potrivite in care sa investeasca. Desi, investitia perfecta nu exista... Sau poate ca da!
In timp ce unele investitii par a fi mereu incerte, aceasta garsoniera ar putea fi exceptia care confirma regula! Ai visat vreodata sa te poti baza pe venituri din chirii? Ei bine, poate ca aceasta oferta ar trebui sa iti atraga atentia. Oferim nu doar o garsoniera, ci un pachet complet pentru inceperea unei investitii imobiliare.
Si cand spunem pachet, nu exageram. Vorbim despre o locuinta mobilata si utilata, amplasata intr-o zona de exceptie si pregatita sa fie folosita inca de la prima zi dupa achizitie!
Evident insa ca aceasta garsoniera poate sa fie "vanata" si de un tanar sau o tanara, fie ca sunt studenti sau proaspat angajati, ar putea fi la fel de atrasi de compartimentarea bine gandita si de usurinta cu care se poate muta aici, avand totul pregatit dinainte. Ai tot la indemana, imediat ce ai semnat contractul de vanzare-cumparare!
Nu trebuie sa fii doar investitor pentru a aprecia aceasta garsoniera. Tinerii, fie ca sunt studenti sau proaspat angajati, ar putea fi la fel de atrasi de compartimentarea bine gandita si de usurinta cu care se poate muta aici, avand totul pregatit dinainte.
Aceasta locuinta iti ofera o locatie extrem de convenabila, pe Bd. Ctin Brancoveanu nr. 114, la intersectia cu str. Nitu Vasile si str. Izvorul Rece. Cu o suprafata totala de 35 mp, situata la etajul al 4-lea al unui bloc de 10 niveluri, aceasta garsoniera a fost recent renovata in totalitate.
Printre upgrade-urile recente se numara gresia, faianta, parchetul, usa metalica si usile de interior. Este vanduta complet mobilata si utilata, asa cum se vede in prezentare, iar geamurile termopan si usa metalica asigura confortul si siguranta necesare.
Blocul este curat si linistit, iar accesul facil catre mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite si centre comerciale completeaza beneficiile oferite de aceasta locuinta.
Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezita sa ne contactezi telefonic. Acesta ar putea fi inceputul unei noi etape in viata ta!
879 vizualizari Bucuresti 19 Iun. '24 (08:01)
Statii metrou
Piața Sudului 19 min
Constantin Brâncoveanu 20 min
Statii STB
Bd. Constantin Brâncoveanu 1 min
116 , 141 Izvorul Rece 2 min
116 , 141 Nițu Vasile 2 min
116 , 141 Spitalul de Copii 4 min
116 , 141 Izvorul Crișului 5 min
Reșița 7 min
116 , 141 Secuilor 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..