Biruintei, langa metrou, garsoniera

36.600 €
1 / 4

Biruintei, langa metrou, garsoniera,

36.600 €
Caracteristici
Suprafata 38 mp Decomandat Etaj 1 din 3 M 13 min.
Descriere
finalizare rapida. Imobil creat de o echipa cu o experienta de 15 ani pe piata imobiliara din Bucuresti, un imobil gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate.
Amplasarea echilibrata, in imediata vecinatate a statiei RATB, confera acces rapid la Soseaua Oltenitei,statia STB in fata blocului, reuseste sa indeplineasca locatarilor ansamblului cerinta de a avea cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului.
Imobilul are un regim de inaltime de P+3E, cu garsoniere, apartamente de 2 camere, care impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite si a finisajelor de exceptie.
Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.
Pentru mai multe detalii despre acest nou proiect imobiliar precum si pentru vizionarea apartamentului va rog sa ma contactati pe numarul de telefon 0749122233.
Cod oferta: 1656064
Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare Structura beton
217 vizualizari Ilfov 30 May, 16:15
Statii metrou
Berceni 13 min
Dimitrie Leonida 16 min