40.755 €

Berceni garsoniera spatioasa + gradina 22mp la 5 minute de Metrou Berceni

Bucuresti, 24 feb, 10:22

Descriere anunt

Berceni garsoniera spatioasa + gradina 22mp la 5 minute de Metrou Berceni

Va oferim spre vanzare o garsoniera cocheta, foarte bine pozitionata fata de Statia de Metrou Berceni ( doar 5 minute mers pe jos) cu o curte de 22mp.

Imobilul prezentat are o suprafata utila de 34 mp utili si este disponibil intr-un ansamblu rezidential nou, construit dupa cele mai inalte standarde din domeniul constructiilor.

Imobilul este proiectat sa ofere maximul de functionalitate si confort si nu in ultimul rand acesta este bransat si contorizat separat la toate utilitatile orasului.

Ansamblul este amplasat in Zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de statia de metrou, locatia ansamblului permite un acces rapid catre Soseaua Berceni, centrul Capitalei, institutii de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB 125, N 105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Aceasta se vinde finisata la cheie si dotata cu echipamente de ultima generatie: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, calorifere din otel, centrala termica 24 kW, interfon si usa metalica la intrare cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul in care se regaseste garsoniera prezentata respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de o calitate superioara, compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Avans minim 50%.

Pozele sunt cu titlu de prezentare!

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Berceni 17 min.