41.500 €

Basarabia-Diham, metrou Costin Georgian

  • Suprafata 38 mp
  • An 1986
  • Decomandat
  • Etaj parter din 8
  • Costin Georgian ...6 min.
Bucuresti, 17 sep, 13:44

Descriere anunt

Basarabia-Diham, metrou Costin Georgian.

intrarea Barsei, P/8, confort 1, decomandat, 38 mp utili, constructie 1986, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, bloc reabilitat termic, mobilata si semiutilata, ideal investitie;

Detalii suplimentare

Am placerea sa va prezint o oportunitate de investitie, o garsoniera situata in zona Basarabia-Nicolae Grigorescu in vecinatatea statiilor de metrou Costin Georgian si Nicolae Grigorescu, pe strada Intrarea Barsei.

Proprietatea este situata la parter/8 este confort

1/decomandata, are o suprafata totala de aproximativ 38 m.p., cu o compartimentare placuta si cu spatii interioare generoase iar anul de constructie al imobilului este 1986.

Blocul este reabilitat termic iar garsoniera dispune de usa metalica, termopan, parchet si se vinde semimobilata si utilata.

Localizarea proprietatii da posibilitatea potentialului cumparator sa foloseasca spatiul atat pentru locuit cat si pentru inchiriat reprezentand o investie foarte buna tinand cont de pozitionarea proprietatii aproape de toate facilitatile urbane ( mijloace de transport, parc, institutii de invatamant, magazine alimentare, piata, institutii administrative ) cea ce ofera un mare avantaj viitorilor locatari.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Costin Georgian 6 min.
Titan 18 min.