130.000 €

Vile la liziera padurii Snagov

  • Suprafata utila 180 mp
  • Teren 1.000 mp
  • An 2017
  • 4 camere
  • La cheie
Ilfov, 18 oct, 11:38

Descriere anunt

Vile la liziera padurii Snagov

AnaLys Villas reprezinta imbinarea perfecta intre excelenta constructie compartimentarea si designul modern si locatia excelenta. 

Situat in marginea lizierei padurii Snagov langa Astoria complexul cuprinde 6 vile individuale dispuse fiecare pe loturi de cate 1.000 mp de teren cu o amprenta de 180 mp si o suprafata utila a casei de 180 de mp.

Concruenta realizata de catre arhitect intre suprafata design si calitate aduce in valoare fiecare proprietate si creeaza un produs unic si deosebit. Destinate familiilor moderne ale caror nevoi locative implica atat spatiu cat si mediu inconjurator casele noastre sunt exact ce v-ati dorit inca de cand imaginea noii dumneavoastra case a inflorit pentru prima data in imaginatia familiei.

Despre partea de finisaje vom discuta cu fiecare cumparator in parte pentru a ne asigura ca proiectul finit reflecta pe de-a intregul personalitatea fiecarei familii care se va muta in casele noastre. Ne vom asigura ca primiti cele mai bune sfaturi de la expertii nostri pentru a obtine locuinta perfecta pentru familia dumneavoastra.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Canalizare
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica