Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Vila - pensiune, investitie la cheie langa partia de schi Kalinderu din Busteni

269.000 €

Vila - pensiune, investitie la cheie langa partia de schi Kalinderu din Busteni

269.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 374 mp Teren 474 mp An 1960 12 camere La cheie
Optiuni interior: Alimentare apa Beci/pivnita Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica
Descriere
COMISION 0% CUMPARATOR!

Tip tranzactie: Vanzare Vila/Pensiune, Zona: Prahova, Busteni, Str. Morarului nr. 7 Pret vanzare: 269.000,-EUR, Numar etaje: S + P + 1E+ M, Numar camere: 12 (11 dormitoare si un living), Balcoane: 6, Numar bai: 11, Numar wc-uri de serviciu: 2, Sala de mese: 1, Numar bucatarii: 2, Foisor cu gratar: 1, Suprafata construita desfasurata: 550,31 mp, Suprafata teren: 474 mp, Front stradal: 23,84 ml, Anul constructiei: 2007 (reconstructie si extindere).
Facilitati:


- amplasament excelenta, pe o strada linistita la o distanta de 900 m fata de domeniul schiabil Kalinderu,
- la o distanta de 800 m de gara Busteni,
- vila cu destinatia turistica de pensiune, cu aprobari si avize valabile,
- curte cu brazi inalti, amenajata si bine intretinuta ,
- pozitionare cu vedere catre munte spre varful Caraiman.

Fiecare din noi se gandeste mai devreme sau mai tarziu, ca ar face pasul ala mare de a se muta din acel oras agitat cu avantajele si dezavantajele lui, pentru a fi norocosul care si-ar gasi echilibrul de a se muta intr-un alt loc, unde pe langa activitatea pe care o desfasoara, sa aiba si o afacere complementara. O astfel de idee se intrepatrunde si in ceea ce avem sa va prezentam mai jos.
Este bine cunoscut faptul ca zona Valea Prahovei poate fi catalogata ca una din atractiile principale ale Romaniei, atragand in fiecare an pe iubitorii muntelui, dornici de o zona pura a naturii in cel mai adevarat sens al cuvantului, cat si pe impatimitii sporturilor de iarna.
Busteniul este in prezent unul dintre orasele cu cel mai mare flux de turisti din muntii Bucegi , interes pe care l-a primit in ultimii o suta de ani, cand apareau si primele semne de dezvoltare ca asezare turistica, in perioada in care tara noastra se dezvolta sub influenta unor oameni importanti din diverse categorii sociale, pe care i-a avut societatea noastra.
Astfel ca pe la 1911, pe cand Gheorghe Grigore Cantacuzino zis si Nababul, ridica minunatul castel de pe Zamora, zona Busteni prindea contur prin amenajarea centrului civic, de catre nimeni altul Ioan Kalinderu, administratorul Domeniilor Coroanei Regale din timpul regelui Carol I. Mai tarziu, Busteniul capata denumirea de oras in 1946, datorita dezvoltarii continue cat si a interesului turistic.
Si pentru ca tot Ioan Kalinderu a incurajat schiul ca sport in aceasta zona, partia Kalinderu de astazi ii poarta numele si este una dintre cele mai populate si mai moderne partii de schii de pe Valea Prahovei.
Revenind la idea cu norocosul si zona minunata dinspre partia Kalinderu, la 900 de metri, se afla aceasta vila cu 12 camere, ce are in prezent destinatia de pensiune si care poate fi acea optiune de a locui aici, plus aceea de a mai avea si o afacere profitabila, pe langa ce mai desfasoara…..norocosul.
Cladirea a primit destinatia de pensiune in urma reconfigurarii si recompartimentarii din anul 2007, modificari facute pe o parcela de teren de 447 mp, cu trotuar si acces direct din strada Morarului(fosta Costilei)…chiar pe la numarul 7.
De jur imprejurul constructiei se afla o curte frumos amenajata si ingrijita, peste care ii fac umbra niste brazi mari si frumosi, care la un moment dat au inspirat si numele pensiunii ca fiind “Casa cu Brazi”. In partea din spate, curtea privata are un foisor cu gratar, o zona de terasa neacoperita, un loc deosebit de luat masa cu vedere direct catre varful Caraiman .
Cladirea cu regim de inaltime pe patru nivele, nivel inferior, nivel principal(parter), un etaj si mansarda, a fost impartita in 12 camere, din care 11 sunt camere de locuit, un living, 11 bai si o bucatarie. Atasat de vila pe partea de sud-est la nivel inferior, se afla o incapere cu doua cai de acces, de aproape 60 mp care are destinatia de salon(sala de mese cu bar si doua wc-uri de serviciu), plus o bucatarie de 10 mp, care impreuna incurajeaza la organizarea petrecerilor de pomina, fara a deranja in vreun fel persoanele din vila.
La nivelul principal, vila este foarte bine impartita, cu acces direct intr-un hol mare care este unit cu livingul, ce face legatura catre cele trei dormitoare cu baie proprie si catre scara ce duce la etajele superioare. Tot la parter se mai afla o a doua bucatarie si inca o baie.
La etaj, holurile fac legatura catre 4 spatii de cazare: un dormitor matrimonial luminos, ce are o baie proprie si balcon, un apartament format din trei camere( o camera cu destinatia de living, doua camere cu doua bai proprii si doua balcoane) si o a treia camera cu baie proprie spre zona ce duce catre mansarda.
La mansarda, avem de asemenea un hol principal ce duce catre un dormitor cu baie proprie si balcon plus catre alte doua camere ambele cu o baie comuna, dintre care una cu balcon propriu. Tot la mansarda se afla si o camera de depozitare pentru lenjerii, prosoape si alte lucruri necesa

13 vizualizari Bucuresti 07 Sep. '23 (16:28)
Anunt inactiv