645.000 €

Vila Lacul Baneasa str. Garlei (teren 755 mp)

  • Suprafata utila 679 mp
  • Teren 755 mp
  • An 2013
  • 13 camere
  • La rosu
Bucuresti, 16 sep, 09:45

Descriere anunt

Vila Lacul Baneasa str. Garlei (teren 755 mp)

vila d+p+e+m, 860 mp construiti, 755 mp teren, 14 camere, dressinguri, 6 bai, piscina interioara, sauna, jacuzzi, 3 terase, 500 mp curte libera, zona exclusivista, Lacul Baneasa, str.Garlei, 0% comision.

Detalii suplimentare

Aceasta resedinta privata se regaseste in cartierul Baneasa al capitalei, pe strada Garlei, strada dispusa pe malul nordic al Lacului Baneasa intr-o zona zona linistita, exclusivista si cu acces imediat catre centrul orasului.

Vila se desfasoara pe D+P+E+M, este compusa din livingroom, bucatarie, dinning, 5 camere (dressing, baie proprie), birou, 5 grupuri sanitare, terase, la demisol este dotata cu o piscina interioara de 77mp, sala de fitness, sauna si are 500mp de curte libera.

Casa poate fi locuinta perfecta pentru o familie numeroasa, dispunerea pe etaje fiind optima pentru a oferi confort si intimitate fiecarei generatii in parte.

Vila a fost dezvoltata pe un teren de 755 mp cu deschidere de 17 ml, are o suprafata construita de 860 mp, amprenta de 260 mp, iar suprafata utila este de 670 mp la care se adauga piscina interioara si garajul.

Confortul si intimitatea sunt asigurate de suprafetele mari interioare, de curtea libera generoasa ce poate fi amenajata, cat si de gardul inalt ce inconjoara proprietatea.

La interior proprietarul are posibilitatea de a-si folosi propria viziune asupra amenajarii spatiului de locuit.

Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii. 0% comision cumparator. ID intern: 54.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Piscina
Sistem irigatii