195.000 €

Vila la gri padurea Cernica, proiect deosebit, teren 1.000 mp

  • Suprafata utila 296 mp
  • Teren 1.050 mp
  • An 2018
  • 6 camere
  • La rosu

Descriere anunt

Vila la gri padurea Cernica, proiect deosebit, teren 1.000 mp

ce poate fi mai frumos decat o casa situata chiar la liziera padurii? Sa te trezesti dimineata si sa alergi prin padure sau sa faci trasee cu bicicleta fara sa trebuiasca sa iei masina?

Va supunem atentiei o vila P+1, construita la gri, situata intr-o zona plina de liniste si verdeata la liziera padurii Cernica, vis-a-vis de Manastirea Cernica. Departe de agitatia orasului, la aer curat, aceasta zona superba este usor accesibila avand 2 posibilitati de a ajunge in centrul Bucurestiului, atat prin soseaua Pantelimon cat si prin autostrada Soarelui.

Vila dispune de un teren generos in suprafata de 1050 mp si are o amprenta la sol de 200 mp.

La interior, vila a fost gandita astfel incat sa poata satisface pe deplin nevoile unei familii numeroase cu mai multi copii si/sau cu bunici, avand camere generoase si bine organizate. Astfel, parterul este format din living, dining, dormitor/birou, bucatarie generoasa de 25 mp, camera tehnica, baie de serviciu, spatiu depozitare/ dressing, garaj. La etaj, regasim un hol generos, 3 dormitoare, 2 bai, si un dresing walck-in.

Suprafata utila a vilei este de 296 mp si este construita pe structura de beton armat, pereti din caramida poroterm de 25 cm, izolatie termica la exterior de 10 cm, acoperis din tigla metalica Bilka, ferestre termopan si tamplarie PVC Salamander. Terenul de 1000 mp ofera viitorilor proprietari posibilitati multiple de amenajare.

Un alt avantaj al achizitionarii acestei proprietati este faptul ca fiind la gri, puteti alege finisajele pe care vi le doriti in funtie de gusturile si preferintele dumneavoastra, in pretul proprietatii regasinduse doar costurile constructiei pana la acest stadiu de executie plus terenul aferent.

Pentru mai multe detalii cat si pentru vizionare va stau la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Camera serviciu
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj