Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
380.000 €
Bucuresti 18 Iun. '24 (11:46)
...
270.888 €
Ilfov 20 Iun. '24 (17:39)
...
180.000 €
Ilfov 19 Iun. '24 (15:00)

Anunt inactiv

vila finisata-mutare imediata + parcare/8min-centru Popesti-Leordeni

140.000 €

vila finisata-mutare imediata + parcare/8min-centru Popesti-Leordeni

140.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 117 mp Teren 25 mp An 2021 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Mansarda Terasa
Descriere
Dezvoltator
Comision 0%.
Pentru vizionare si detalii suplimentare, va rog sa ma sunati la tel: 0720002332.

Mai sunt disponibile, doua, predarea se face la cheie, cu toate utilitatile orasului, decat sa preluati contractele de utilitati pe numele Dvs., mutarea imediat dupa montajul finisajelor alese de Dvs.(aproximativ 45 zile)

Fotografiile apartin unei vile identice, vanduta deja.

Va propunem un ansamblu de vile finalizat, in stil englezesc, adica insiruite, fiecare unitate beneficiind de cate un loc de parcare si o gradina proprie de 32mp delimitata cu gard din lemn ca in fotografii.
Vilele sunt gata, la alb, situate intr-un ansamblu de vile insiruite avand regim de inaltime:P+1+M(foarte inalt).

Optional se poate vinde si fara finisaje, daca clientul doreste, reajustandu-se pretul).

Fiecare vila din ansamblu este gandita pentru a satisface necesitatile unei familii cu copii dar si pentru a avea spatii destinate vizitatorilor si petrecerilor.

Casa se remarca prin calitatea constructiei, incepand de la structura de rezistenta(pe cadre de beton armat si compartimentari din caramida tip Porotherm) cat si a materialelor folosite, dar si prin utilitate/ergonomie, fiecare spatiu interior fiind excelent utilizat, datorita compartimentarilor inspirate(o vizionare va fi edificatoare).
Totodata casa, prin delimitarile perimetrale si peretii dubli si izolati, ofera un grad de intimitate sporit.
Accesul, se face usor, avand posibilitatea de a intra, fie dinspre centrul orasului Popesti-Leordeni/sos. Oltenitei, fie din sos. Berceni. In acest fel, indiferent din ce parte a orasului veti veni acasa, traficul nu va fi niciodata o problema, oferind alternative.
Proiectul este gandit si edificat pe un teren aflat in apropiere de centru orasului(la 7min de mers pe jos).
Fiecare vila are si o terasa, la care se adauga curtea proprie.

Dispune, la parter, de living generos, bucatarie, baie de serviciu, spatiu pentru depozitare, iar la etaj, de 2 dormitoare spatioase si o baie iar la mansarda(f. inalta) de un spatiu deschis, inca o baie si un spatiu de depozitare(de mentionat este faptul ca acest spatiu deschis, daca clientul doreste(fara alte costuri suplimentare) va fi inchis cu constructie usoara de gips-carton si usa aferenta, astfel ca puteti avea aici un dormitor generos cu baie matrimoniala si dressing la fel de generos).

Ansamblul dispune de pereti dubli, astfel incat, fiecare vila ce compune duplexul, are perete propriu din caramida iar intre acestia este dispusa izolatie din polistiren cu grosimea de 10cm.
In pretul afisat se vinde complet finisata, beneficiind de centrala proprie, obiecte sanitare din ceramica, tamplarie PVC cu sistem termopan, instalatii electrice si usa metalica antiefractie, usi de interior, gresie, faianta, parchet si loc de parcare.
Curtea libera, de 25mp + 7mp -terasa, este amenajata cu gazon unde copiii si animalele de companie, se pot juca in voie.
Cod oferta: 1654514
297 vizualizari Ilfov 20 Iun. '24 (20:38)
Anunt inactiv
<img src="https://marvis.crmrebs.com/track/15/1654514.gif" />