945.000 €

Vila de vis din paradis. Paradisul Verde - Corbeanca

  • Suprafata utila 572 mp
  • Teren 2.980 mp
  • An 2008
  • 8 camere
  • La cheie
Ilfov, ieri, 11:13

Descriere anunt

Vila de vis din paradis. Paradisul Verde - Corbeanca

Vila de vis din paradis!

Putini sunt oamenii care sa nu iubeasca arhitectura moderna de lux chiar daca doar o admira sau vor sa achizitioneze pentru ei o astfel de proprietate. Casa de vis exista si se gaseste localizata in Paradisul Verde – Corbeanca.

Cumpararea unei case de vis este cu siguranta cel mai dorit lucru.

Respira adanca! In fata ochilor visul devine realitate. Priveste! O casa frumoasa care abunda de eleganta si stil. O proprietate de vis cu totul aparte situata intr-un paradis verde in Corbeanca. Vila se intinde pe un teren cu o suprafata lgeneroasa de 3000 mp cu deschidere la lac (35 ml).

Proprietatea este ultramoderna, exclusivista, unicata pentru persoanele pretentioase care adora noile tendinte. O casa moderna cu spirit proaspat, tanar. O locuinta greu de gasit in Romania.

Chiar de la o prima vedere, in mod sigur o vei indragi.

Locatia

Locatia este una premium, cu adevarat superba, de vis intr-un paradis.

Este situata in cea mai buna zona din Corbeanca: Paradisul Verde pe strada cu terenuri ce au deschidere la lac.

Tema si Conceptul

O vila cu un concept modern, deosebit ce poarta semnatura arhitectei Cristina Barna. Tema arhitecturii este speciala: o cladire ultramoderna dispusa pe un singur nivel (parter).

Vila dispune de luminozitate maxima si ofera o oaza de intimitate.

Aceasta dispune de o priveliste incantatoare spre lac, o curte interioara si piscina interioara ce poate fi folosita indiferent de anotimp. In interior, livingul este dotat cu un semineu modern, suspendat.

Casa ofera intimitatea pe care o doreste fiecare.

Altfel spus, este o cladire ce iti ofera un stil de viata care te face sa simti ca te afli in fiecare zi intr-o lunga vacata.

Descrierea generala a proprietatii

Misiunea arhitectului a fost provocatoare, fiind facilitata de terenul generos in suprafata de 3000 mp cu deschidere spre lac de 35ml.

Conceptul casei este unul special. Suprafata construita desfasurata este de 780 mp, vila fiind realizata din 3 paralelipipede, doua longitudinale si unul transversal. Este o constructie in forma de U. Formata din trei zone: zona de noapte, zona de piscina, si o zona transversala care le uneste pe acestea doua si reprezentand zona de zi ce formeaza o forma perfecta de U.

Laturile interioare ale acestui U sunt construite din suprafete vitrate foarte generoase. Acest lucru permite ca lumina sa patrunda din abundenta in interiorul locuintei. Fericitii propietari se pot bucura de intimitate totala cu o priveliste uimitoare atat din zona curtii interioare, care este delimitata in interiorul acestui U unde se afla o tereasa cu o suprafata de 43 mp si curtea interioara, cat si spre lac.

Privelistea incantatoare este favorizata de dispozitia terenului care are o usoara panta catre lac.

Precum este prezentata, zona functionala a locuintei a fost transpusa in elemente volumetrice primare: trei corpuri paralelipedice, doua dispuse longitudinal pe directia terenului si unul dispus transversal, unindu-le pe cele doua longitudinale, formand totodata un corp comun, dar fiecare avand functionalitati diferite, astfel:

1. Corpul transversal cuprinde zona de zi a casei, in suprafata utila de 165 mp, formata dintr-un living cu dining de (62 mp), care se continua cu o bucatarie de (33 mp).

Datorita unor paravane imense care au fost fabricate la comanda ce au un design deosebit, bucataria poate fi atat deschisa, facand corp comun prin intermediul dining-ului cu livingul ce impreuna au o suprafata de aproape 100 mp, dar poate fi folosita si ca bucatarie inchisa, prin glisarea paravanelor in functie de necesitatile si dorinta proprietarilor in acel moment al zilei.

In zona livingului, proprietarii se pot bucura de un semineu atipic, ultramodern, care nu este atasat vreunui perete. Semineul este suspendat din tavan, asa cum poti vedea in filme si reviste.

In zilele friguroase de iarna cu toti alaturi de intreaga familie si prieteni, va puteti stringe impreuna in jurul acestui semineu la un pahar de ceai si vin fiert. Toti sunt bine veniti!

Din bucatarie se poate privi atat dinspre living cat si inspre piscina, acestea fiind

separate printr-un perete cortina din sticla.

In zona de zi se afla un birou spatios, care chiar nu poate sa lipseasca dintr-o casa de vis.

2. Unul din corpurile longitudinale, cuprinde zona de noapte, in suprafata utila de 152 mp care este formata din zona matrimoniala (44mp), cuprinzand dormitorul, baia si dresingul, zona copiilor (60 mp)

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj
Piscina