87.000 €

Vidra, vila P+M 100 mp utili, teren 375 mp

  • Suprafata utila 100 mp
  • Teren 375 mp
  • An 2021
  • 4 camere
  • In constructie
Vidra, azi, 11:59

Descriere anunt

Vidra, vila P+M 100 mp utili, teren 375 mp,

la 50 m de drumul Berceni spre Dobreni vis-a-vis Manastirea Sfanta Treime, zona in dezvoltare, vila in constructie, proiect modern, 3 dormitoare, spatii generoase, beci, terasa, finalizare luna mai

Detalii suplimentare

Vand vila P+M cu o suprafata construita de 100 metri patrati in comuna Vidra (pe drumul dintre comuna Berceni si Dobreni - strada Filip Corlatescu) la 10 km de metrou IMGB, foarte aproape de viitoarea Autostrada Zero, ceece va duce la dezvoltarea rapida a zonei.

Amplasata la 50 metri de drumul Bucuresti - Berceni - Dobreni (strada Filip Corlatescu), in zona administrativa a judetului Ilfov, vis-a-vis de Manastirea Sfanta Treime, pe un teren de 375 metri patrati are o amprenta la sol de 100 metri patrati.

Are living&dining, bucataria, dormitor / birou, grup sanitar precum si o terasa amplasata pe colt catre curtea interioara.

Zona este in plina dezvoltare, toate terenurile din vecinatate sunt lotizate si au case in diferite stadii de constructie, este vis-a-vis de biserica, in zona fiind o spalatorie auto, o brutarie precum si magazine si o scoala (in constructie).

Vila este in constructie, cumparatorul are posibilitatea sa-si aleaga finisajele.

Se vinde la un pret negociabil de 87.000 euro.

Casa cu parter cu un aspect modern si spatii generoase si luminoase. Proiectul este prevazut cu trei dormitoare si un birou la parter, precum si o mansarda / pod pe toata suprafata casei. Constructia are o structura alcatuita din cadre de beton armat cu zidarie de caramida sau BCA. Infrastructura este alcatuita din fundatii continue tip grinzi beton armat. Acoperirea este in panta, in doua ape, cu sarpanta din lemn si invelitoare din tabla profilata prevopsita.

Se pot efectua modificari asupra proiectului, redimensionarea constructiei, suprainaltarea acoperisului, alipirea unui garaj sau creerea unui subsol pe toata suprafata constructiei sau doar partial.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Centrala termica
Fosa septica
Izolatie termica
Mansarda
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina