110.000 €

Vidra, vila P+1, 160 mp constriti, teren 375 mp

Vidra, 17 mai, 09:06

Descriere anunt

Vidra, vila P+1, 160 mp constriti, teren 375 mp

la 50 m de drumul asfaltat spre Dobreni vis-a-vis Manastirea Sfanta Treime, zona in dezvoltare, vila in constructie, proiect modern, spatii generoase, beci, terasa doua balcoane, finalizare luna mai,

Detalii suplimentare

Vand vila P+1 cu o suprafata construita de 160 metri patrati in comuna Vidra (pe drumul spre Dobreni - strada Filip Corlatescu) la 10 km de metrou IMGB, foarte aproape de viitoarea Autostrada Zero, ceece va duce la dezvoltarea rapida a zonei.

Amplasata la 50 metri de drumul Bucuresti - Berceni - Dobreni (strada Filip Corlatescu), vis-a-vis de Manastirea Sfanta Treime, pe un teren de 375 metri patrati are o amprenta la sol de 80 metri patrati.

La parter are living&dining, bucataria, birou, grup sanitar precum si o terasa amplasata pe colt catre curtea interioara.

La etaj sunt trei dormitoare, doua balcoane si un grup sanitar.

Zona este in plina dezvoltare, toate terenurile din vecinatate sunt lotizate si au case in diferite stadii de constructie, este vis-a-vis de biserica, in zona fiind in construstie o spalatorie auto, o brutarie precum si magazine si o scoala.

Vila este in constructie, cumparatorul are posibilitatea sa-si aleaga finisajele.

Se vinde la un pret negociabil de 110.000 euro.

Casa cu parter si etaj cu un aspect modern si spatii generoase si luminoase. Proiectul este prevazut cu trei dormitoare la etaj si un birou la parter. Constructia are o structura alcatuita din cadre de beton armat cu zidarie de caramida sau BCA. Infrastructura este alcatuita din fundatii continue tip grinzi beton armat. Acoperirea este in panta, in doua ape, cu sarpanta din lemn si invelitoare din tabla profilata prevopsita.

Se pot efectua modificari asupra proiectului, redimensionarea constructiei, suprainaltarea acoperisului, alipirea unui garaj sau creerea unui subsol pe toata suprafata constructiei sau doar partial.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Fosa septica
Izolatie termica
Living
Mansarda
Optiuni exterior
Garaj
Gradina

Obiective interes

vezi mai multe