Valea Prahovei Pensiune in Busteni, langa partia Kalinderu

249.000 €

Valea Prahovei Pensiune in Busteni, langa partia Kalinderu

249.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 374 mp Teren 474 mp An 1960 12 camere La cheie
Optiuni interior: Alimentare apa Beci/pivnita Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica
Descriere
COMISION 0% CUMPARATOR!!!

Tip tranzactie: Vanzare Vila/Pensiune, Zona: Prahova, Busteni, Str. Morarului nr. 7 Pret vanzare: 249.000,-EUR, Numar etaje: S + P + 1E+ M, Numar camere: 12 (11 dormitoare si un living), Balcoane: 6, Numar bai: 11, Numar wc-uri de serviciu: 2, Sala de mese: 1, Numar bucatarii: 2, Foisor cu gratar: 1, Suprafata construita desfasurata: 550,31 mp, Suprafata teren: 474 mp, Front stradal: 23,84 ml, Anul constructiei: 2007 (reconstructie si extindere).
Facilitati:

- amplasare excelenta, pe o strada linistita la o distanta de 900 m fata de domeniul schiabil Kalinderu,
- la o distanta de 800 m de gara Busteni,
- vila cu destinatia turistica de pensiune,
- curte cu brazi inalti, amenajata si bine intretinuta ,
- pozitionare cu vedere catre munte si spre varful Caraiman.
Rentabilitate: pensiunea are o profitabilitate la un total de 200 nopti de cazare cu potential mare de inchiriere, un venit total anual de aproximativ 372,000 lei(aproximativ 75.000 de euro) sau un venit mediu lunar de 31,000 lei/luna( aproximativ 6200 de euro).

Este bine cunoscut faptul ca zona Valea Prahovei poate fi catalogata ca una din atractiile principale ale Romaniei, atragand in fiecare an pe iubitorii muntelui, dornici de o zona pura a naturii in cel mai adevarat sens al cuvantului, cat si pe impatimitii sporturilor de iarna.
Busteniul este in prezent unul dintre orasele cu cel mai mare flux de turisti din muntii Bucegi , interes pe care l-a primit in ultimii o suta de ani, cand apareau si primele semne de dezvoltare ca asezare turistica, in perioada in care tara noastra se dezvolta sub influenta unor oameni importanti din diverse categorii sociale, pe care i-a avut societatea noastra.
Cladirea cu regim de inaltime pe patru nivele, nivel inferior, nivel principal(parter), un etaj si mansarda, a fost impartita in 12 camere, din care 11 sunt camere de locuit, un living, 11 bai si o bucatarie. Atasat de vila pe partea de sud-est la nivel inferior, se afla o incapere cu doua cai de acces, de aproape 60 mp care are destinatia de salon(sala de mese cu bar si doua wc-uri de serviciu), plus o bucatarie de 10 mp, care impreuna incurajeaza la organizarea petrecerilor de pomina, fara a deranja in vreun fel persoanele din vila.
La nivelul principal, vila este foarte bine impartita, cu acces direct intr-un hol mare care este unit cu livingul, ce face legatura catre cele trei dormitoare cu baie proprie si catre scara ce duce la etajele superioare. Tot la parter se mai afla o a doua bucatarie si inca o baie.
La etaj, holurile fac legatura catre 4 spatii de cazare: un dormitor matrimonial luminos, ce are o baie proprie si balcon, un apartament format din trei camere( o camera cu destinatia de living, doua camere cu doua bai proprii si doua balcoane) si o a treia camera cu baie proprie spre zona ce duce catre mansarda.
La mansarda, avem de asemenea un hol principal ce duce catre un dormitor cu baie proprie si balcon plus catre alte doua camere ambele cu o baie comuna, dintre care una cu balcon propriu. Tot la mansarda se afla si o camera de depozitare pentru lenjerii, prosoape si alte lucruri necesare desfasurarii activitatii in domeniu.
Incalzirea proprietatii este facuta de catre doua central termice, una pentru spatiul inferior unde se afla sala de mese si bucataria, plus o alta cetrala termica strict pentru intreaga vila.
Daca ajungi prin Busteni si esti curios sa vezi aceasta proprietate sau vrei sa ajungi special pentru a o vedea, nu ezita sa ne contactezi ca sa programam o vizionare!
1.068 vizualizari Prahova 10 Iun. '24 (08:54)