499.000 €

Tineretului, acces parc, str. Mihail Cerchez

  • Suprafata utila 360 mp
  • Teren 160 mp
  • An 2010
  • 9 camere
  • La cheie
  • Tineretului ...9 min.
Bucuresti, 13 aug, 15:29

Descriere anunt

Tineretului, acces parc, str. Mihail Cerchez,

S+P+1+Pod 360 mp, 9 camere, 3 bai, curte 160 mp, garaj + 4 parcari, 2 centrale, ac, zona centrala, 3min Piata Unirii, acces rapid metrou, tramvai, bus, strada linistita si infundata spre parc

Detalii suplimentare

Construita in anii 30, vila consolidata, extinsa si renovata in 2010 este un amestec de atunci si acum. Parchetul, scarile, balustradele, arcadele ferestrelor si usile te duc inapoi in timp, iar bucataria si baile echipate si mobilate modern te mentin in prezent. O locatie fantastica pentru familii cu copii, vila se afla la aproximativ 60m de intrarea in parcul Tineretului, in zona fiind multe imbunatatiri peisagistice, dotari cu mobilier urban, investitii in spatii pentru copii si sport. Deasemenea conexiunea catre orice zona a orasului se face foarte facil atat cu mijloace de transport proprii cat si cu transportul in comun (autobuz, tramvai - 1 min, metrou - 5 min)

Vila este desfasurata pe 2 niveluri plus pod si subsol partial, cel din urma foarte util pentru depozitare, spatii tehnice.

Intrega cladire este compusa din doua corpuri de proprietate lipite, consolidate si renovate in anul 2010 plus o extindere noua pentru bucatarie si doua dormitoare, in total fiind 9 camere.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina

Acces

Statii metrou Timp
Tineretului 9 min.
Eroii Revolutiei 11 min.
Timpuri Noi 19 min.