99.000 €

TEREN 2700 MP cu CASA+M pe malul lacului

Frumusani, 23 feb, 12:53

Descriere anunt

TEREN 2700 MP cu CASA+M pe malul lacului

Va propunem achizitionarea unei case de aproximativ 190mp utili, aflata pe un teren intravilan cu o suprafata de 2700mp, chiar pe malul raului Calnau in Frumusani.

Proprietatea, avand dubla deschidere catre drumul ce urmeaza a lega DN4 de Autostrada Soarelui si catre drumul pietruit ce insoteste malul raului, se afla la mai putin de 500 m de padure si beneficiaza de bransament la reteaua de gaze, apa si curent electric.

Casa, avand receptia luata, este dotata cu ferestre tripan Rehau -euro 70 cu 5 camere, iar la mansarda cu Velux, esteinchisa cu acoperis din tabla Wetterbest, anvelopata cu termosistem polistiren rafitat expandat 10 de densitate 100 si compartimentata cu caramida Poroterm. Instalatia electrica si podeaua sunt pregatite pentru montare.

La parter exista 2 intrari cu terase generoase, o bucatarie inchisa, 2 bai, un dormitor cu dressing, o camera tehnica si un living cu dining. La etaj, parte mansardat, sunt alte 2 dormitoare, o baie si o terasa.

Locuinta a fost construita cu mult simt de raspundere intrucat urma sa constituie caminul actualilor proprietari.

Pe proprietate este sapat un put cu adancimea de 25m si este plantata o mini livada de 60 de pomi fructiferi aflati deja pe rod.

Pe proprietate se mai pot construi cel putin 2 imobile

Cod oferta: 1083981

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Mansarda
Terasa