70.000 €

Sultanu, Visinesti, Provita, Breaza, Campina

  • Suprafata utila 43 mp
  • Teren 2.633 mp
  • An 2008
  • 3 camere
  • La cheie
Visinesti, ieri, 15:50

Descriere anunt

Sultanu, Visinesti, Provita, Breaza, Campina,

ideal pentru weekenduri, vacanta sau WFH: Casa cu fundatie beton, structura de lemn. Doua dormitoare, spatiu zi, baie, beci, renovata in 2008; foisor, livada, brazi, thuia, loc relaxare si joaca,

Detalii suplimentare

Proprietate superba la o ora si jumatate de Bucuresti, 100 km via Campina sau Breaza (20 min. din DN1), intr-o localitate linistita, inconjurata de paduri. Este locul ideal de petrecut weekendurile, vacantele sau pentru lucrat de la distanta.

Casa, construita pe fundatie de beton si structura plina de lemn este compusa din doua dormitoare, spatiu de zi, baie si beci, a fost renovata radical in anul 2008 si este foarte bine izolata termic. Incalzirea se face exclusiv electric, cu programare de la distanta.

Curtea, in suprafata de 2633 mp, este in mare parte livada (cu meri, peri, pruni, aluni, gutui, ciresi, castani comestibili, corni, etc), si este marginita partial de o perdea din brazi si thuia.

In curte este amenajat un loc de joaca pentru copii, cu casuta in copac, leagane si un loc de relaxare in jurul focului.

Casa si foisorul dispun de toate utilitatile (curent, apa calda, internet) iar WC-ul exterior este racordat la sistemul propriu de canalizare al casei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Fosa septica
Izolatie termica
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!