Snagov Vila moderna situata langa padurea Snagov (TIP 2)

189.000 €

Snagov Vila moderna situata langa padurea Snagov (TIP 2)

189.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 170 mp Teren 425 mp An 2010 5 camere La cheie
Optiuni interior: Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica
Descriere
Punem accent pe constructiile moderne care se adapteaza integral nevoilor societatii noastre si cu acest gand in minte am construit un ansamblu de vile de lux menite sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi cumparatori.
Dorinta de a avea un spatiu de locuit in apropiere de natura este tot mai prezenta printre populatia din mediul urban si nevoia de a face un pas catre schimbarea domiciliului in aceasta directie este tot mai acuta.
In acest sens va propunem achizitionarea uneia din variantele disponibile la Snagov Villas.
Ceva mai spatioasa decat suratele ei din alte categorii, Vila TIP 2 din Ansamblul Rezidential Snagov Villas este o locuinta individuala ce adaposteste ce generozitate 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai, 4 balcoane si 2 locuri de parcare. Dispunerea lor se desfasoara generos pe o suprafata de 170 mp iar imobilul este prevazut atat cu curte cat si cu gradina.
Proiectata sa deserveasca familii cu mai multi membrii sau care adora sa primeasca musafiri, Vila TIP 2 este un elogiu adus bunei organizari a spatiilor, cu accent pe interioarele impecabil compartimentate si excelent dotate cu tot ceea ce este necesar intr-o gospodarie.
Dispunerea incaperilor se face pe un regim de inaltime P+ 1 iar structura de rezistenta este din beton. Mentionam prezenta izolatiei exterioare, frontul stradal generos si accesul securizat de usa de la intrare realizata din metal..
Din dorinta de a oferi cele mai bune optiuni in materie de finisaje, vila a fost recent renovata (2021) cu optiuni din gama de lux. Daca finisajele dorite de dumneavoastra nu se incadreaza in conditiile existente, posibilitatea optarii pentru altfel de finisaje ramane deschisa.
Tamplaria folosita pentru ferestre este de tip PVC, bucataria este partial mobilata iar pentru sistemul de incalzire s-a optat pentru varianta cu centrala proprie.
Conectata la toate utilitati generale cum sunt energia electrica, sistemul de apa potabila si cel de canalizare si incalzire cu centrala proprie pe gaz, Vila TIP 2 este pregatita sa-si primeasca locatarii in orice moment.
Ansamblul rezidential Snagov Villas ofera conditii excelente pentru locatari, pozitionarea strategica in apropiere de padurea Snagov si accesul rapid din autostrada A3 pastrand amplasamentul in topul celor preferate din zona.
Zona are acces exclusiv pentru locatari si ofera acestora avantajul de a se afla in permanenta intr-o zona sigura, aerisita, ferita de pericole sau elemente perturbatoare.
Apropierea de padurea Snagov face din ansamblul rezidential o optiune perfecta pentru iubitorii de natura, familiile cu copii putand petrece timp de calitate intr-un mediu care favorizeaza miscarea si sanatatea.
Mentionam ca Vila TIP 2 beneficiaza de o pozitie excelenta, de o trattorie si o gradinita in apropiere, la doar doua minute distanta. Detaliul nu este deloc de neglijat, mai ales daca planuiti sa va extindeti familia in viitorul apropiat si cautati un loc care sa cuprinda si institutii din sfera educationala.
Va stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare va sunt necesare in vederea clarificarii curiozitatilor dumneavoastra si va invitam sa programati oricand doriti o vizionare la fata locului.
Va asteptam!

97 vizualizari Ilfov 14 Iun. '24 (16:57)