Snagov Uitati de Factura la Curent! Vila TIP 1 in Ansamblul Rezidential Snagov VillasDa

175.000 €

Snagov Uitati de Factura la Curent! Vila TIP 1 in Ansamblul Rezidential Snagov VillasDa

175.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 135 mp Teren 370 mp An 2010 4 camere La cheie
Optiuni interior: Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica
Descriere
Daca am putea transpune in realitate casutele din povestile copilariei, Vila TIP 1 din Ansamblul Rezidential Snagov Villas ar fi una dintre ele. Un fel de casuta de turta-dulce in varianta din beton.
Vila este situata excelent la marginea padurii Snagov, oferind privelisti superbe si aer curat - avantaje ideale pentru familia dumneavoastra.
Locuinta unifamiliala dispune de 3 dormitoare, 2 bai, 1 balcon si 2 locuri de parcare. Suprafata utila este de aproximativ 135 mp, iar terenul aferent are circa 400 mp.
In apropiere gasiti un Market si o gradinita, la doar doua minute de mers pe jos.
Recent renovata, vila are finisaje de calitate superioara, incluzand parchet, gresie portelanata si usi de interior deosebite. Peretii sunt izolati exterior, ferestrele sunt din tamplarie PVC de calitate, iar usa de acces este metalica.
Situata intr-un cartier exclusivist cu acces securizat, vila beneficiaza de toate utilitatile necesare: curent, apa, canalizare si incalzire pe gaz. In plus, casa este echipata cu un sistem fotovoltaic cu stocare in baterii, asigurand independenta energetica si eliminand facturile la electricitate.
Accesul facil la Autostrada A3 face din aceasta proprietate o alegere excelenta pentru cei care doresc sa scape rapid de agitatia orasului. Zona linistita si sigura este perfecta pentru familii, iar apropierea de natura adauga un plus de valoare.
Construim nu doar o casa, ci si proiectia unei vieti mai bune in Ansamblul Snagov Villas. Fiecare detaliu a fost gandit pentru a optimiza spatiile interioare si a oferi ergonomie si confort.
Va invitam la o vizionare pentru a va convinge singuri de calitatea si frumusetea acestei vile.
Va asteptam!
504 vizualizari Ilfov 14 Iun. '24 (08:57)