85.000 €

Prelungirea Ghencea, individuala, mutare imediata

  • Suprafata utila 118 mp
  • Teren 250 mp
  • An 2018
  • 5 camere
  • La cheie
Bucuresti, ieri, 11:00

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, individuala, mutare imediata

Vila individuala finalizata, cu mutare imediata, situata in zona Prelungirea Ghencea, intr-un ansamblu rezidential format din 22 de unitati toate racordate la utilitatile orasului,

Detalii suplimentare

Star Villas Prelungirea Ghencea este un nou ansamblul rezidential de vile cu circuit inchis, amplasat intr-o zona linistita de case ce beneficiaza de acces rapid catre caile de acces majore din zona ( Prelungirea Ghencea si Sos. Alexandriei ) si catre punctele de interes din zona.

Regimul de inaltime este P+1E+Pod, iar fiecare vila dispune la parter de living generos, bucatarie inchisa, baie, iar la etaj de trei dormitoare spatioase si baie. Suprafata totala utila interioara este de 117.5 mp, la care adaugam 115 mp de curte proprie. Accesul in ansamblu se face pe drum asfaltat cu latime de 8 m si poarta cu actionare din telecomanda. Vilele se vand complet finisate si beneficiaza de centrala proprie in condensatie cu o putere de 24kw, calorifere de otel de inalta calitate, obiecte sanitare din ceramica in bai, tamplarie PVC cu geam termopan, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare. Fiecare vila dispune de 2 locuri de parcare in proprietate.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice