PRELUNGIREA GHENCEA-DOMNESTI-CASA INDIVIDUALA-93000E-400MP-COMISION 0

93.000 €

PRELUNGIREA GHENCEA-DOMNESTI-CASA INDIVIDUALA-93000E-400MP-COMISION 0

93.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 70 mp Teren 400 mp An 2021 3 camere La cheie
Descriere
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
1. Beneficii oferite de zona :Agentia Activimob - Casa te bucuri are placerea sa va prezinte un ansamblu residential in afara Bucurestiului, intr o zona ce confera liniste si cu acces rapid catre Prelungirea Ghencea si Bragadiru.
2. Beneficii tehnice ale ofertei:. Ansamblu de case individuale este unul ce va fi cu circuit inchis (poarta inchisa cu telecomanda), astfel asigurand viitorilor proprietari siguranta si intimitate. Strazile din interiorul ansamblului vor fi generoase, astfaltate si illuminate. Fiecare casa va fi prevazuta cu 2 locuri de parcare. O casa are un regim de inaltime p+pod si are in proprietate teren de aproximativ 400 mp cu tot cu drumul de servitute de aproximativ 80mp si cu o amprenta a casei aproximativ de 80mp. Casa este construita pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este din caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren de 10 . De la intrare suntem intampinati de un living mare luminos si de aici avem acces in toata casa si spre terasa, terasa ce da spre curtea casei. Bucataria este mare de aproximativ 12 mp si este inchisa. Din living avem acces si 2 grupuri sanitare si la cele 2 dormitoare ale casei. Accesul catre pod se face pe scara rabatabila . Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala proprie, calorifere, obiecte sanitare, usi interior si usa metalica. Vila ESTE bransata la toate utilitatile : apa - canalizare , curent electric, gaze, cablu tv. Zona ansamblului este o zona in plina dezvoltare cu acces catre centrele comerciale din zona.
CASELE VOR FI INCHISE CU GARD DE BETON SI IN FATA NU NUMAI PE LAT

Comision 0 la cumparator!
PRETUL ACUM ESTE DE 93000 EURO
3. Situatia juridica:ACTE LA ZI
4. Unde se poate petrece timpul liber: Curtea permite atat amenajarea unei piscine cat si a unui foisor pentru a petrece timp de calitate impreuna cu familia si prietenii.
ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 210022
81 vizualizari 30 Jan, 23:51