Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
270.888 €
Ilfov 20 Iun. '24 (17:39)
...
122.000 €
Ilfov 12 Iun. '24 (13:27)
...
350.000 €
Bucuresti 17 Iun. '24 (11:01)

Anunt inactiv

Popesti-Leordeni, vila mediteraneeana versatila. Afacerea ta poate fi si acasa

499.000 €

Popesti-Leordeni, vila mediteraneeana versatila. Afacerea ta poate fi si acasa.

499.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 306 mp Teren 965 mp An 2010 7 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica
Optiuni exterior: Garaj
Descriere
Tip tranzactie: Vanzare
Zona: Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, str. Sfantu Gheorghe 11
Pret vanzare: 499.000 EUR
Numar etaje: D+P+E
Numar camere: 7 (5 dormitoare)
Numar bai: 4
Numar bucatarii: 2
Suprafata desfasurata: 384,70 mp
Suprafata teren: 965,00 mp
Front stradal: 22,42 ml
Anul constructiei: 2010

Facilitati:

- amplasament excelent, cu vile impunatoare
- strada asfaltata, cu sens unic dinspre sos. Oltenitei
- arhitectura mediteraneeana, vecinatati de calitate
- ideala rezidenta sau sediu de birouri
- curte si gradina amenajate, vegetatie matura ingrijita
- foisor, sera de legume, garaj incalzit pentru doua autoturisme

Salut!

Eu sunt Ionut si ma declar satisfacut! Iar daca te intrebi de ce am inceput in registrul asta, iti voi spune ca, pe langa satisfactia de a avea langa mine o echipa profesionista care reprezinta interesele clientilor care ne angajeaza, sunt satisfacut pentru ca lucram cu proprietari sau cumparatori care apreciaza plusul-valoare pe care il aducem in contextul rezolvarii nevoilor lor imobiliare. Si sunt satisfacut pentru ca lucram cu si pentru oameni de valoare, atat din punct de vedere profesional cat si uman.

Iar de data asta, pe langa raportul de incredere si cel contractual stabilite cu proprietarii frumoasei proprietati pe care urmeaza sa ti-o prezint in momentele urmatoare, imi doresc si ma simt nevoit sa fiu varianta mea cea mai buna, pentru a duce la bun sfarsit o misiune pe care mi-au incredintat-o: o tranzactie reciproc avantajoasa pentru toate partile implicate in vanzarea, cumpararea respectiv indrumarea corecta si sincera pana la perfectarea contractului de vanzare pentru o proprietate extraordinara pe care, in prima instanta, ti-o voi prezenta virtual.

Am ales sa ma ocup de demersurile necesare pana la vanzarea proprietatii din doua motive principale:
1. pentru ca apreciez caracterul deosebit de uman si onest al familiei vanzatoare;
2. pentru ca iubesc Grecia iar proprietatea asta cu aer mediteraneean ma transpune acolo, in atmosfera calda de vacanta din care nu iti doresti sa revii.

In plus, pot spune ca pozitionarea in prima linie de la granita capitalei cu Popesti-Leordeni si amplasamentul excelent, intre vile de aceeasi anvergura, confera locatiei un confort ultra-sporit din punct de vedere al securitatii.

Am, totusi, un semn de intrebare pe care nu reusesc sa-l elucidez: desi din documente rezulta ca proprietatea apartine de jud. Ilfov, daca ii cauti adresa exacta in hartile online, vei observa lesne o delimitare ce o pozitioneaza in Bucuresti (poate deslusim impreuna misterul).

Bun... Acestea fiind zise, vreau sa-ti spun ca, odata ce te afli pe strada Sfantu Gheorghe, nu ai cum sa nu observi constructia in nuante calde, incadrata perfect de brazi argintii si alti arbusti din familia coniferelor despre care, spre rusinea mea, cu exceptia placerii de a-i privi, nu iti pot spune prea multe.

Iar cum privesti dinspre strada, in partea dreapta regasesti accesul in garajul dublu, automatizat iar in stanga o poarta pietonala incastrata in poarta de acces, de asemenea automatizata, catre aleea din fata vilei, pe care incap alte doua autoturisme.

Curtea amenajata cu alei si, in special gazon asa cum gasesti pe marile stadioane iti incanta privirea chiar si in anotimpul rece. Si, sunt sigur ca incepand de la primavara, explozia de verdeata va imbraca intreaga proprietate in haine multicolore caci, alaturi de familia de conifere din fata casei, regasim atat pomi fructiferi traditionali cat si dintre cei exotici... Spre exemplu, smochinul din spate caruia i s-a conferit o coroana bogata si plina cu fructe dulci si aromate.

Si ca sa definitivam prezentarea decorului exterior, iti pot aminti despre foisorul cu gratar amplasat in partea din spate a constructiei dar si despre solarul de legume, atat de ingrijit in anotimpul cald.

Avand la dispozitie toate utilitatile posibile (inclusiv un put forat la 50 m), accesul in interior se face din patru puncte distincte:
- prin terasa din fata (intrare principala), in holul principal;
- prin terasa din spate, in living;
- prin garaj;
- prin usa din spate ce duce in apartamentul de la demisol, compus din 2 camere mari, bucatarie si baie, mobilat si utilat complet si care poate fi utilizat oricand ca locuinta de sine statatoare.

Parterul, generos si confortabil, este structurat ca zona de zi, fiind compus din living maiestuos amplasat langa bucataria cu camara si bar catre zona de dining, pozitionata intre cele doua incaperi. In plus, in biroul generos se patrunde din holul principal, amplasarea acestuia fiind alaturi de un grup sanitar cu acces prin spatiul ce deserveste depozitarea prosoapelor

172 vizualizari Ilfov 29 Mai. '24 (18:53)
Statii metrou
Dimitrie Leonida 28 min
Apărătorii Patriei 32 min
Statii STB
Prestige 7 min
Institutul Sf. Maria 9 min
Video
Anunt inactiv