Pipera, casa ta versatila, incantatoare, completa, eleganta

480.000 €

Pipera, casa ta versatila, incantatoare, completa, eleganta

480.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 176 mp Teren 518 mp An 2021 6 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica
Optiuni exterior: Garaj
Descriere
Tip tranzactie: Vanzare
Zona: Pipera (Voluntari), jud. Ilfov, str. Erou Serban Ion 31
Pret vanzare: 480.000 EUR
Numar etaje: P+E+pod amenajat
Numar camere: 6 (5 dormitoare)
Numar bai: 4
Numar bucatarii: 2
Suprafata desfasurata: 219,00 mp
Suprafata teren: 518,00 mp
Front stradal: 11,93 ml
Anul constructiei: 2021

Facilitati:

- strada linistita cu acces imediat dinspre OMV Pipera
- magazine in imediata apropiere
- curte mare, in fata si in spatele vilei
- casa de oaspeti amenajata
- terasa mare atasata
- vecinatati: lac Pipera, OMV Pipera, Penny Market, Mega Image, Lidl

Ma simt onorat de fiecare data cand clientii mei revin de fiecare data catre mine pentru a le rezolva o nevoie imobiliara. Si de aceasta data, proprietarul frumoasei vile pe care ti-o voi prezenta in cele ce urmeaza a reapelat la serviciile mele.

Cu cativa ani in urma, proprietatea pe care ti-o prezint a fost cumparata cu ajutorul meu in stadiu incipient. Am vazut atunci casa veche din dreapta curtii din fata in care locuia fostul proprietar ce incerca sa finalizeze vila cu etaj care era la stadiu de "rosu".

In prezent, proprietatea care a devenit usor neincapatoare pentru nevoile familiei ce o ocupa, este un minunat camin amenajat cu eforturi mari, financiare si de timp. Totodata, intreaga proprietate a fost amenajata si decorata cu sufletul, astfel incat confortul si siguranta sa devina atuurile forte.

Materialele de finisaj, mobilierul sau dotarile existente au fost alese in cel mai mic amanunt, toate fiind imbinate armonios pentru inlesnirea activitatilor din interiorul caminului.

Amplasate initial pe terenul in suprafata de 338 mp, cele doua constructii au fost gandite ca un tot unitar, chiar daca vila cu etaj si pod amenajat este locuita in permanenta iar vechea casa a fost amenajata ca si casa de oaspeti ce se continua pana la limita trotuarului cu un garaj mare, de asemenea amenajat.

Ulterior, a fost achizitionat si lotul de teren din spate in suprafata de 180 mp cu acces atat prin lateralele vilei dar si prin poarta de acces din aleea de servitute din dreapta pe suprafata caruia a fost amenajat un spatiu pentru depozitarea uneltelor folosite la amenajarea curtii.

Momentan nu voi intra in detalii tehnice amanuntite insa, te pot asigura, ca totul este lucrat ca la carte, incepand de la cele doua centrale termice care deservesc cele doua case insotite de sistemul Uponor de incalzire prin pardoseala, la portile automatizate de acces in curte si garaj sau la sistemele inteligente de supraveghere video, de miscare, incendiu sau inundatie.

In plus, proprietatea este echipata cu un sistem UPS performant care asigura o autonomie de energie de pana la 90 min in cazul unei avarii in zona. Gazonul din curte este udat cu sistemul de aspersoare legat la hidroforul cu acces la putul sapat suplimentar pentru optimizarea costurilor.

Iti voi pune la dispozitie intreaga "fisa tehnica" a locuintei dupa prima noastra discutie. Pentru ca te afli la doar un apel distanta de aflarea de informatii suplimentare si programarea unei vizionari, apel ce il poti efectua oricand:
- de luni pana vineri intre orele 09.00 - 18.00;
- sambata intre orele 10.00 - 14.00.
811 vizualizari Bucuresti 21 Iun. '24 (10:46)
Statii metrou
Statii STB
449 , 450 , 459 , 488 Drumul Bisericii 6 min
473 Chivu Dumitru 11 min
416 Cartier Azur 2 24 min
416 Emil Gârleanu - Biserica Domus 26 min
Video