Pantelimon, vila gata de mutat

149.500 €

Pantelimon, vila gata de mutat.

149.500 €
Caracteristici
Suprafata utila 102 mp Teren 377 mp An 2022 4 camere La cheie
Optiuni interior: Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica
Descriere
Vanzare vila oras Pantelimon.
In Pantelimon, langa Ferma Animalelor, pe una dintre cele mai bune strazi noi din cartier, avem la vanzare o casa.
Si case sunt multe de vanzare in zona. Cu dispuneri diferite, cu suprafete diferite, cu finisaje diferite. Cu preturi diferite. Si mai ales, diferit construite.
Eu, va spun doar ca aceasta casa este cea mai buna. Dintre toate cele existente. Ca are cea mai buna compartimentare si este gandita pentru viitor. Ca are cele mai bune finisaje si cele mai bune materiale utilizate la constructia ei. Ca a fost constuita „asezat”, in timp, fara a fi grabita si fara a se urmari „vinde si fugi”.

Cei care cauta o casa de vanzare vor aprecia cu siguranta ca:
- dispune de incalzire in pardoseala in fiecare camera;
- ca are doua bai generoase, una cu cada si una cu cabina de dus si ambele cu fereastra;
- ca tamplaria exterioara este PVC Salamander cu geam tripan;
- ca fundatia este mult inaltata fata de nivelul strazii, pentru a nu avea probleme de inuntatii in viitor;
- ca sistemul de ape pluviale este conectat direct in instalatia de canalizare, pentru a evita ca apa sa se adune in jurul casei;
- ca vine cu racordare la toate utilitatile (apa, canal, gaze, curent electric) si ca dispune de 380V (unul dintre beneficii fiind posibilitatea de montare a unei statii de incarcare auto);
- ca am ingradit curtea si am montat o poarta auto si am betonat zona de parcare, pentru o circulatie auto usoara si comoda.

Doamnele vor aprecia bucataria generoasa, care a permis montarea unei mobile ce acopera toate necesitatile unei familii, dar si amenajarea unui loc de luat masa, acolo unde familia se va putea aduna pentru cina.
Domnii vor aprecia livingul spatios si locul amenajat pentru montarea televizorului cu diagonala mare, unde meciurile de fotbal se vor vedea spectaculos de bine!
Copii vor aprecia ca toate dormitoarele sunt de dimensiuni generoase si nu se vor certa pe care si ce camera primeste.
Holul spatios, care te lasa se respiri si sa te simti in largul tau, va fi apreciat de toata lumea.

Iar daca pe viitor nevoile familiei se modifica, e bine sa stiti ca si casa se poate modifica. Am prevazut casa cu un pod inalt, generos, cu ferestre, care la nevoie se poate transforma in spatiu locuibil si poate acomoda inca doua dormitoare, o baie si mai multe spatii de depozitate. Si daca azi podul este doar spatiu excedentar, depozit, iar accesul se face pe o scara retractabila, daca sus veti gandi spatiu locuibil, noi am gandit si locul perfect pentru a realiza o scara normala, usor de utilizat in accesul permanent. Va arat la vizionare cum si unde.
Daca va place sa gradinariti, avem spatiu unde sa va faceti gradina de legume. Dar si foisor. Si loc de gratar.

Daca ati citit pana aici, sunt convins ca in mintea dumneavoastra zace vesnica intrebare „ba, dar defecte casa asta nu are?!?”. Ei bine, casa nu. Dar Pantelimonul da. Nu avem asfalt. Drumul de acces este pietruit, foarte bine intretinut si extrem de practicabil. Dar, nu este asfalt. Sigur, va fi candva si noi speram ca anul viitor, ca urmeaza campanie electrorala si voturile nu se iau doar cu galeti si faina, ci si cu niste realizari. In planuri, zona figureaza ca fiind „in plan de asfaltare”, insa de la plan si pana la indeplinirea planului, mai e ceva...Iar cand vom avea asfalt, vom avea si autobuz. Pentru ca momentant, atat asfaltul cat si autobuzul, sunt la peste 900 m distanta. Sau 10 minute de mers pe jos.

Vestea buna este insa ca in directia Dobroesti, peste camp, asfaltul este la doar 400 de metri distanta. Si ca in curand vom fi legati de aceasta strada printr-un drum nou. Iar asta, va face foarte facil accesul si circulatia din zona.

Aproape ca am uitat. Sa discutam putin despre mobila. Si electrocasnice. Da, am mobilat si am utilat casa. In bucatarie avem cuptor, plita, hota, combina frigorifica. In baie masina de spalat rufe. Avem canapea si fotolii in sufragerie. Doua dormitoare complet mobilate, inclusiv saltele in „tipla”. Un dormitor nu l-am mobilat inca, ca nu stiam daca va doriti pat de copil sau birou, dar o vom face cand veti veni. Iar bucataria este vesela si moderna, numai buna pentru a crea cele mai bune preparate pentru familia voastra fericita. Si va asteapta s-o probati.

Daca cuvintele scrise mai sus v-au facut sa va vedeti visul indeplinit, visul de a va bucura de casa voastra, de locul in care sa va cresteti copii si sa va traiti viata, daca ati inchis ochii si v-ati imaginat cum e sa fiti aici, in caminul vostru cald si primitor, daca va regasiti in randul celor care apreciaza calitatea si confortul, atunci nu mai asteptati - sunati-ma!

Detalii tehnice:
Vila dispusa exclusiv pe parter, cu 3 dormitoare, 2 bai (una cu dus, una cu cada, ambele cu fereastra), buca
550 vizualizari Ilfov ieri; 08:57
Video