Pantelimon, Ilfov

199.999 €

Pantelimon, Ilfov,

199.999 €
Caracteristici
Suprafata utila 144 mp Teren 250 mp An 2013 5 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alarma Alimentare apa Beci/pivnita Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina
Descriere
Direct proprietar. Locatie: Sos. Cernica - Pantelimon, Ilfov (pana in linia de centura, pe drumul inchis, pe Sos Cernica 53 B), situata pe strada principala, asfaltata, cu toate utilitatile disponibile

Detalii Despre Proprietate:

Constructie: Anul 2013, renovari complete in 2020
Certificat Energetic: Clasa A
Documente: Toate actele sunt in regula, eligibile pentru creditare

Suprafata si Compartimentare:

Teren: 250 mp, plus cota parte la terenul de acces (40 mp)
Constructie: Parter + Etaj, suprafata construita la sol de 92 mp
Spatiu Util: 144 mp (Parter: 73 mp, Etaj: 71 mp)

Detalii Interioare:

Parter: Living generos, baie, dormitor, bucatarie, acces la terasa, spatiu de depozitare sub scara, hol
Etaj: 3 dormitoare, baie, hol

Facilitati Exterioare:

Curte: Locuri de parcare pentru 2 masini, doua anexe pentru depozitare, gradina amenajata cu gazon, flori, plante si un pom fructifer

Echipamente si Dotari:

Sistem de securitate wireless si camere video la ambele etaje
Geamuri termopan dublu stratificat
Centrala termica noua sub garantie
Dedurizator nou sub garantie
Put propriu, canalizare, iluminat complet pe LED

Vecinatate:

Proximitate fata de Lidl, Mega Image, Selgros
Aproape de gradinite, scoli, Lacul Pantelimon, padurea si Manastirea Cernica
Detalii suplimentare
Situata strategic la doar o aruncatura de bat de Bucuresti, aceasta proprietate te intampina cu o eleganta rafinata si o oaza de liniste si confort. Cu o locatie privilegiata pe strada principala, asfaltata, si dotata cu toate utilitatile necesare, aceasta resedinta reprezinta locuinta ideala

Construita cu grija si atentie la detalii in 2013 si complet renovata in 2020, aceasta casa impresioneaza prin calitatea sa superioara. Cu un certificat energetic de clasa A, aceasta proprietate garanteaza nu doar un mediu confortabil, ci si o eficienta energetica deosebita, contribuind la o viata mai sustenabila si mai economica.

Cu o suprafata totala de 144 mp utili, dispusa pe doua niveluri, aceasta casa ofera un cadru ideal pentru trairea unei vieti pline de confort si armonie. Parterul generos gazduieste un living luminos si primitor, o baie eleganta, un birou (ideal pentru a fi transformat intr-un dormitor suplimentar), o bucatarie moderna si functionala, complet echipata, acces la o terasa exterioara fermecatoare si ample spatii de depozitare, toate unite printr-un hol spatios si prietenos. Etajul ofera un spatiu intim si relaxant, cu trei dormitoare cochete, o baie luxoasa si un hol rafinat.

Inconjurata de o curte ingrijita si frumos amenajata, aceasta proprietate ofera un refugiu de liniste si relaxare in mijlocul naturii. Cu locuri de parcare pentru doua masini, doua anexe pentru depozitare si o gradina plina de viata, cu gazon moale, flori colorate, plante aromatice si un pom fructifer, aceasta casa devine un colt de rai in care sa te retragi la sfarsitul zilei.

Echipata cu cele mai moderne facilitati, inclusiv geamuri termopan dublu stratificat, centrala termica noua sub garantie, dedurizator nou sub garantie, sistem de securitate wireless la ambele etaje si camere video, aceasta proprietate iti ofera nu doar confortul suprem, ci si linistea si siguranta pe care le cauti intr-un camin.

Situata intr-o zona privilegiata, aproape de magazinele Lidl, Mega Image si Selgros, gradinite, scoli, Lacul Pantelimon, padurea si Manastirea Cernica, aceasta proprietate te imbie sa te bucuri de toate facilitatile si atractiile pe care le ofera viata urbana, fara sa renunti la farmecul si linistea naturii.

Vanzare directa de la proprietar, cu toate actele in regula si eligibile pentru creditare. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.
2.187 vizualizari Ilfov, Pantelimon, azi; 15:05
Statii metrou
Statii STB
Sfântul Calinic 8 min