Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
275.000 €
Bucuresti 23 Iun. '24 (09:03)
...
240.000 €
Ilfov azi; 18:54
...
275.000 €
Ilfov 14 Iun. '24 (16:21)

Anunt inactiv

Pantelimon, casa, la vie en rose

130.000 €

Pantelimon, casa, la vie en rose

130.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 95 mp Teren 290 mp An 2021 4 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica
Descriere
Am intrebat 100 de romani, dar si inteligenta artificiala ce inseamna de fapt "la vie en rose" iar raspunsul primit a fost:
"La vie en rose" este o expresie in limba franceza care se traduce literal ca "viata in roz". In general, este folosita pentru a descrie o perioada sau o stare in care totul pare sa fie roz sau perfect, cu o perspectiva optimista si plina de bucurie asupra vietii. De asemenea, poate sa sugereze o iubire profunda si romantica sau o stare de fericire si multumire extrema.

EXACT asa se simte aceasta casa, chiar din secunda in care ii deschizi poarta. Totul se simte perfect, e liniste si bucurie, multumire si fericire. Inexplicabil, te simti bine. Punct!

Nu este o casa mare sau vreo curte exagerata, nu cresc palmieri si nici maslini. Aici te bucuri de simplitate si gasesti fericirea in lucruri mici: capsuni si zmeura in gradina, caprifoiul (Mana Maicii Domnului) inflorit la poarta, vaza cu flori parfumate culese din curte. O casa in care s-a locuit si in care s-a plantat dragoste si care vrea sa dea mai departe aceasta gingasie acumulata.

Cu grija si atentie la lucruri mici, va prezint un coltisor de rai.
Suprafata totala a terenului este de 290mp, cu deschidere de 16,5ml.
Amprenta casei fiind de 117mp, mai raman 175mp de teren liber care a fost impartit in gradina cu flori, gradinita de legume si cele doua locuri de parcare, pe care ulterior au parcat un foisor.
Suprafata utila a casei este de 96mp impartita in 3 dormitoare, sufrageria, bucataria si o baie.
Intrarea in casa este dispusa cardinal spre nord, cu geamurile de la sufragerie si bucatarie orientate catre nord, iar dormitoarele pe sud si vest, astfel ca exista cate o camera confortabila pentru toti membrii familiei, fie ca vorbim de cei care prefera somnul pana la pranz sau despre cei mai matinali, care se trezesc cu prima raza de soare. Tocmai datorita preferintelor diferite fata de lumina naturala si caldura, proprietarii au instalat rulouri la gemurile celor trei dormitoare. Apoi avem podul, care azi este doar spatiu de depozitare, dar poate deveni cu usurinta spatiu locuibil.

O viata in roz este viata intr-o casa aproape de mijloacele de transport in comun, cu vecinatati bune si cu drumuri bune. Aceasta casa este amplasata in nordul orasului Pantelimon, pe strada Ariesului, la o casa distanta de strada Drumul Garii. Astazi, de la casa si pana la capatul autobuzelor faci maxim 7 minute pe jos. In curand insa, autobuzul si maxi taxi vor avea statie la 3 minute distanta de casa. Cu bucurie va anunt ca strada Drumul Garii este in plin proces de asfaltare la acest moment si pana la finalul verii lucrarile vor fi finalizate. Impreuna cu Drumul Garii se asfalteaza si strada cu care se intersecteaza, Dunarii. Iar odata finalizata asfaltarea pe Dunarii, pe Drumul Garii se va face accesul la maxi taxi, iar pe Dunarii va fi prelungit traseul autobuzelor.

Si cum oare am putea vorbi despre o viata lipsita de griji fara utilitati? Casa este conectata la toata utilitatile: gaze, curent, apa si canalizare, pentru confort, pentru liniste, pentru usurinta in utilizare. Iar strada pe care se afla casa este la randul ei una completa, unde toate terenurile sunt deja construite.

Iar pretul este la fel de optimist si linistitor. Un pret care te lasa sa te bucuri de casa stiind ca ai platit un pret corect si ca rata pe care o platesti la banca este una la fel de confortabila. Casa ta de aproape 100mp la doar 130.000 euro si atat de mult "roz" inclus!

Esti la un telefon distanta de viata ta linistita si fericita intr-o casa in care "viata este roz"!
288 vizualizari Ilfov 17 Iun. '24 (10:15)
Video
Anunt inactiv