235.000 €

Otopeni, strada I.G.Duca, negociabil

  • Suprafata utila 225 mp
  • Teren 993 mp
  • An 2003
  • 6 camere
  • La cheie
Otopeni, azi, 13:50

Descriere anunt

Otopeni, strada I.G.Duca, negociabil

vila familiala /investitie, aproape DN1, central, dar ,,verde, ca la tara'' 6 camere P+1+P mansardabil, 225 mp, teren 993 mp, deschidere stradala generoasa 70 m. Loc linistit, spatios, luminos, echilibrat.

Detalii suplimentare

Proprietatea are o deschidere stradala generoasa de 70 m,ceea ce ii confera un mare potential pentru o familie care doreste sa construiasca inca o locuinta (sau chiar doua ) sau/si ca investitie.

Terenul este de 993 mp iar vila are 120 mp amprenta la sol,scd 225mp.

Este spatioasa, luminoasa si echilibrat impartita ,cu P+1+ pod mansardabil.

Parterul are un spatiu útil de 115 mp,cu un salón de 37mp ce se deschide spre o terasa de 15mp, cu vedere la curte.Perspectiva este foarte placuta,catre o vie pe rod, nuc, brad, pomi fructiferi, flori si o posibila gradina de legume.

Bucataria deschisa,de 10mp,vine sa completeze armonios aceasta zona ce poate corespunde gusturilor celor mai exigente.Sufrageria are si soba pe lemne,care da un farmec deosebit iarna.La parter se afla si camera tehnica,o baie si un dormitor cu acces de rampa.

Din hol se urca la etaj,unde esti intampinat de un alt spatiu generos de 19 mp,ce poate fi folosit in scopuri multiple.De aici se intra in cele 4 dormitoare,cu pardoseala din parchet masiv de fag, si o baie.Unul dintre dormitoare este matrimonial si are baie proprie.

Podul mansardabil este un alt avantaj al acestei proprietati cu potential foarte mare,avand 100mp.

In curte este loc de parcare pentru 3 masini.Transportul in comun este asigurat de catre autobuzul aeroport centru pe DN1 si va fi completat de catre trenul aeroport Gara de Nord.

Vila se vinde mobilata sau nemobilata (total sau partial).

PRETUL ESTE NEGOCIABIL.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina