Otopeni City Gardens, vile in Otopeni

132.500 €

Otopeni City Gardens, vile in Otopeni,

132.500 €
Caracteristici
Suprafata utila 120 mp Teren 330 mp An 2022 4 camere In constructie
Descriere
Ansamblul de vile Otopeni City Gardens este situat in Otopeni - Ferme, zona de Nord a Capitalei, unde proprietarii se bucura de o vila exclusiv individuala de 4 & 5 camere, loturi de teren de 330mp dar si multiple facilitati in interiorul cartierului, acces facil catre complex pe strada asfaltata, statie de microbuz "Linia Albastra - Otopeni City Gardens" functionala deja chiar in fata complexului.
Proiectul de vile de afla la doar cateva minute de zona Comerciala Baneasa sau Corbeanca - DN1 Value Centre.
Gaseste-ti locuinta mult visata! Va invitam ACASA!

Telefon 0749.800.400
OtopeniCityGardens.ro

ACASA = OTOPENI CITY GARDENS
Detalii suplimentare
OTOPENI CITY GARDENS - Ansamblu rezidential format din 151 vile exclusiv individuale in Otopeni - zona Ferme - Ana Aslan, vile de 4 & 5 camere avand fiecare loturi de teren de 330mp.
Va invitam sa va gasiti locuinta mult visata =ACASA, complex in care copii se pot bucura in voie de locurile de joaca amenajate dar si de strazile largi din complex pentru plimbarile cu bicicleta, role, trotinete.

- Vile 4 camere - P+1: living (28mp) + 3 dormitoare; bucatarie (12mp); 3 bai, terasa exterioara=15mp, suprafata construita =165mp, teren=330mp, 2 locuri de parcare auto in curte.

- Vile 5 camere P+1+2 Mansardabil, living + 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie, terasa exterioara=19mp, parcare in curte pentru 2-4 masini. Pret 191.200 euro (tva inclus, finisata la cheie).

OTOPENI CITY GARDENS este un cartier nou de case care va avea in total 151 vile individuale, zona de relaxare, teren de sport ingradit, loc de joaca pentru copii amenajat, gradinita privata, zona comerciala si spatii verzi, 3 zone de parcare auto gratuite pentru vizitatori cu un total de aproximativ 80 locuri.
Strada este asfaltata, iar in fata complexului avem statia de microubuz "Linia Albastra" - Otopeni City Gardens functionala din luna Ianuarie 2023 care face legatura cu centrul orasului in cazul in care nu aveti masina.
Casele sunt construite din caramida porotherm la exterior iar compartimentarile interioare sunt realizate cu caramida, izolatie exterioara cu polistiren de 10cm, ferestre termopan tripan de la Salamander, iar prin parteneriatul cu firma spacializata in betoane pret-beton.ro, furnizor national de beton, OTOPENI CITY GARDENS a dezvoltat un ansamblu de case folosind un beton de cea mai inalta clasa avand garantia unui furnizor de incredere.
Vilele aflate la acest moment la vanzare sunt deja construite, puteti alege varianta unei vile finisata la cheie alegand finisajele interiore, semifinisata sau finisata la alb.
La cerere designul interior poate fii asigurat de o persoana specializata si cu o vasta experienta in acest domeniu, avem mai multe vile in complex finalizate standard sau premium de la care va puteti inspira in alegerea finisajelor interioare.
Vilele se predau racordate la utilitati: gaze, lumina, apa (Veolia Otopeni), statia de epurare proprie a complexului, cablu tv-internet fibra optica Digi.


Parteneriatul cu artistul vizual Emilia Marinescu va poate colora interiorul casei intr-un mod cu totul deosebit: EmiliaMarinescu.ro
Asadar va putem oferi un pachet complet: de la alegera casei, finisajelor interioare dar si decorarea ei asa cum va doriti.


Accesul spre complex se face prin zona Ferme - strada Drumul Garii Balotesti, iar spre Bucuresti prin strada Ferme M - Aeroport - D.N.1 - MiniPrix.
Fiecare cumparator primeste in proprietate si o cota parte din terenul de sport, zonele verzi, locul de joaca pentru copii, statia de epurare a complexului.


Modalitati de cumparare: cash sau credit bancar - puteti opta pentru colaborare gratuita cu brokerul complexului nostru care va poate sprijini in obtinerea unui credit bancar cat mai rapid.


Faceti o alegere inspirata alegand ansamblul de vile OTOPENI CITY GARDENS.
ACASA = OTOPENI CITY GARDENS!!!


Telefon 0749.800.400
Direct Dezvoltator!
OtopeniCityGardens.ro
0% comision la cumparare!!!
Optiuni interior
Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Dressing Gaze Izolatie termica
951 vizualizari Otopeni, ieri, 07:00
Video