369.000 €

Mogosoaia, vila lux stil mediteranean

  • Suprafata utila 200 mp
  • Teren 631 mp
  • An 2004
  • 5 camere
  • La cheie
Ilfov, 07 oct, 10:47

Descriere anunt

Mogosoaia, vila lux stil mediteranean,

VILA de LUX - STIL  MEDITERANEAN

Constructia a castigat locul I la "Bienala de Arhitectura 2004.


Usor accesibila din Soseaua Bucuresti-Targoviste situata pe o strada cu proprietati noi.


Vila stil mediteranean construita in 2003 cu un teren de 631mp casa cu o suprafata de 200mp si un garaj de 40mp.


Vila distribuita pe parter si etaj. La parter avem un living foarte spatios si luminos cu acces direct catre curte si piscina. Bucataria este deschisa insa ferita de partea de living cu loc de luat masa destul de generos. Biroul cu un spatiu vitrat foarte mare iti da posibilitatea sa admiri toata curtea cat si o parte din living.


La etaj avem dormitorul matrimonial in care regasim un dressing generos si baie proprie doua dormitoare si o baie ce deserveste cele doua dormitoare si o terasa imensa. 


Proprietate MODERNA cu finisaje de calitate tocarie interioara din lemn  geamuri termopan securizate cu profile de aluminiu spatii vitrate mari parchet din lemn masiv din esenta exotica marmura in bucatarie si living gresie si faianta Italia vopsea lavabila de ultima generatie usa de la intrare metalica imbracata in lemn. In exterior avem pavaj din piatra cubica/marmura piscina 9m / 5m cu 17m adancime sistem de recilculare aspresoare. Usa de la intrarea in proprietate cat si usa de la garaj sunt actionate electric.


Constructia e perceputa ca o vila moderna adaptand formele cubice. In spiritul consacrat al neo-modernismului contextualist elementele formale moderniste cu forme rectangulare si volume puternic conturate sunt reinterpretate prin folosirea materialelor naturale - lemnul piatra cubica - care indulcesc duritatea urbana a stilului ales."

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj
Piscina