Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
90.000 €
Iasi 17 Mai; 20:29

Anunt inactiv

Miroslava, complex de vile Roca Villas

205.000 €

Miroslava, complex de vile Roca Villas,

205.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 142 mp Teren 450 mp An 2022 4 camere In constructie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Living Terasa
Optiuni exterior: Gradina
Descriere
la 5 min. de benzinaria OMV Nicolina si 10 min. de Palas Mall, casa individuala p+1, 4 camere, su 142 mp, st 172 mp, st 450 mp. La parter regasim: living, bucatarie + dining, hol, casa scarii, baie, terasa acces 7.40 mp, terasa exterioara 30 mp. La etaj casa are 3 dormitoare, baie si balcon, finisaje premium, utilitati ct, incalzire pardoseala.
Pretul nu contine TVA,
Detalii suplimentare
Roca Villas este situat in Miroslava la numai 5 min de benzinaria OMV Nicolina si la doar 10 min. de inima orasului - Palas Mall.
Un complex rezidential intins pe o suprafata de peste 40.000mp, cu finisaje si dotari premium, peste 70 de vile individuale si duplex.
Materiale premium folosite:
caramida Brikstone de 25 cm
planseu de beton armat peste ultimul nivel
tigla premium Creaton
fundatie hidroizolata cu membrana termosudabila si vata premium de 10 cm marca Rockwool
tamplarie tripan Salamander de 82 mm cu 6 camere si 3 garnituri
decorativa premium Baumit
elemente de design pe fatada (lemn decorativ tratat, piatra)
balustrada din sticla la balcon
semineu
scara interioara din lemn masiv
incalzire prin pardoseala cu teava Uponor si 8 termostate pentru reglarea temperaturii pe zone
centrala termica in condensatie Vaillant
instalatie electrica Schneider
Complexul Roca Villas dispune de parc privat si este situat in apropierea celui mai nou proiect marca lulius - Family Market.
Prima faza a proiectului a inceput in urma cu 3 ani sub brandul ZOOM Residence. In aceasta prima faza s-au construit cu responsabilitate si materiale premium, 23 de unitati locative, predate integral pana in anul 2020.
Faza 2 a proiectului vine cu un concept unic, mult up-gradat comparativ cu prima faza, avand focusul in principal pe constructia de case individuale si cuprinde 17 case individuale si 2 duplexuri (4 unitati locative). La nivel de noutati aduse in faza II, a proiectului sub denumirea de Roca Villas, facem referire la designul modern, nemaiintalnit pe piata imobiliara, cu finisaje ultra premium ce asigura familiilor un trai de lux cu absolut toate cele necesare in vecinatatea complexului. Beneficiind de o pozitionare cheie, in imediata apropiere a proiectului Family Market care se dezvolta in Miroslava, un mall cu magazine, cafenele, promenade un fel de Palas dar chiar langa tine. In acesta faza a proiectului sunt in lucru 15 unitati locative din cele 21.
Termene de predare
-primele unitati au termen de finalizare pana la 30.06.2022
-finalizarea fazei II in intregime este prevazuta pana la data de 31.12.2022
In faza 3 a proiectului, 1ncepem construirea locului de joaca pentru copii, un pare cu o suprafata generoasa accesibil doar pentru locuitorii cartierului. Aici, copilul tau se poate juca in siguranta 1n apropierea locuintei. Tot in aceasta faza a proiectului care va incepe in prima parte a anului 2023, vor fi construite 16 case individuale; 6 duplexului (12 unitati locative) ce vor asigura proprietarilor un trai de lux in cea mai bogata comuna din tara - Miroslava.
8 vizualizari Iasi, Miroslava, 10 Aug 23; 09:05
Anunt inactiv