120.000 €

Militari, Chiajna, Rosu, vila P+1E

Bucuresti, 02 apr, 16:06

Descriere anunt

Militari, Chiajna, Rosu, vila P+1E

suprafata utila (mp): 101. Numarul de camere: 3. Suprafata teren (mp): 150 mp. Stare: utilizat. Compartimentare: decomandat

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare o casa situata in zona Rosu, Chiajna. Casa se intinde pe o suprafata de 101 mp utili si 150 mp suprafata teren. Constructia a fost finalizata in anul 2013.

Proprietatea este o casa P+1 etaj. Face parte dintr-un complex de 3 vile, cu o curte comuna, dintre care 2 proprietati sunt propuse catre vanzare. Vecinii tai ar putea deveni chiar parintii, copiii sau cei mai buni prieteni, daca sunteti interesati sa va mutati aproape unii de altii, dar in case diferite, cu spatiu individual pentru fiecare familie.

Curtea este suficient de mare pentru diferite activitati pe care le poti practica in aer liber, de la jocuri cu copiii, pe care ii poti supraveghea linistit de pe balcon, la gratare in familie.

Casa este racordata la canalizare si apa, avand contorizare individuala pentru curent si gaz. Detine un living generos, 2 dormitoare spatioase, 2 bai, 2 balcoane, 2 holuri.

Se vinde complet mobilata si utilata, dar la cererea cumparatorului se poate vinde si partial.

Intregul design interior al locuintei este modern, amenajat cu bun gust. Parterul este compus din living, bucatarie, un grup sanitar, si hol. Bucataria este complet mobilata si utilata, echipata cu toate electrocasnicele necesare locuirii (aragaz, hota, frigider, cuptor).

Pe suprafata etajului 1 se continua cele doua dormitoare, baia si balcoanele. Fiecare domitor are acces separat catre balcon.

Atat baia de la parter, cat si baia de la etaj, sunt prevazute cu geamuri PVC pentru aerisire. Proprietatea beneficiaza de aparate de aer conditionat. Detine masina de spalat rufe si uscator.

Zona este accesibila. In apropiere se afla statii de autobuz, lidl la 10 minute de proprietate, institutii scolare, farmacii, magazine comerciale.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Living
Optiuni exterior
Curte pavata