275.000 €

Intre padure si malul lacului in Snagov

Ilfov, azi, 04:00

Descriere anunt

Intre padure si malul lacului in Snagov

Proiectul „Lotus Land" a luat nastere in 2021, punand pe piata 3 case care vor gazui trei povesti de viata diferite, toate in apropierea padurii Snagov. Bine amplasate la umbra copacilor, dar destul de aproape de lac, locuintele din complexul Lotus Land reprezinta forma noastra de evadare din jungla urbana si reintoarcerea in natura.

Ne aflam in apropiere de padure, iar linistea din jurul nostru este cea mai frumoasa melodie din playlist-ul de azi. Soarele e sus pe cer, iar in fata noastra avem insirate numeroase optiuni de recreere: o plimbare prin padure cu bicla sau pe jos, o vizita la palat sau o mica excursie cu barca pe lac. Asa-i viata in suburbie, unde fiecare sfarsit de saptamana poate fi asemanat cu un city break aventuros departe de peisajul cu care suntem obisnuiti zi de zi.

Prin proiectul „Lotus Land”, ne-am dorit sa le oferim oamenilor casa la care au visat toata viata.

Chiar daca urbanul este o parte semnificativa a personalitatii fiecaruia dintre noi, tanjim dupa o reconectare profunda cu natura si cautam constant noi moduri de a evada din monotonia vietii noastre de zi cu zi. Dar parca o schimbare radicala ne-ar tine prea departe de viata aglomerata cu care ne-am obisnuit parca si pe care am acceptat-o intr-un final.

Pentru noi, acest proiect reprezinta nasterea unei mici comunitati. Ne dorim sa aducem oamenii aproape unii de altii si sa punem bazele unor frumoase relatii care ne vor apropia cu pasi repezi de realizari importante la nivel social. Uniti de interese, scopuri si pasiuni comune, locuitorii „Lotus Land” vor reusi sa creioneze un frumos cartier in care orice iubitor al naturii si-ar dori sa locuiasca.

La „Lotus Land" privim conceptul de „acasa” cu alti ochi. Aducem oamenii impreuna, mai aproape de natura oferindu-le un spatiu pe care sa-l poata numi cu incredere acasa, unde sa se simta liberi, inspirati si in perfecta armonie cu ei insisi.

Celebram momentele pretioase impreuna si de aceea le oferim oamenilor un cadru in care fiecare zi sa fie un prilej de a se apropia unii de ceilalti, de a se bucura de minunata natura ce ne inconjoara si de a fi cu un pas mai aproape de cea mai buna versiune a lor.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica

Obiective interes

vezi mai multe