Ilfov vila gata in duplex+parcare/central Popesti-Leordeni

159.900 €

Ilfov vila gata in duplex+parcare/central Popesti-Leordeni

159.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 120 mp An 2022 4 camere
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Terasa
Descriere
Dezvoltator/Comision 0%

Pentru detalii complete si documentare, va invitam la biroul nostru.
Pentru programare si vizionari - tel: 0720002332.

Va garantam o experienta de relationare, din care nu veti avea decat de castigat, luand o decizie de achizitie sau nu, in cunostinta de cauza, prin flexibilitatea si adaptarea catre cerintele pe care le urmariti.

Fotografii reale, vila este in curs de finisare, ultima din ansamblu!

Achizitia se face direct de la dezvoltator, prin biroul de vanzari, astfel sunteti scutiti de plata oricarui comision.
Deasemenea, asiguram gratuit, consultanta/asistenta, pe toata perioada procesului de achizitie .

Proiectul Eden Residence pe care vi-l propunem, este situat in zona centrala a orasului Popesti Leordeni, avand in apropiere centre comerciale, scoli, gradinite, parcuri, zona eleganta de case-vile cu regim mic de inaltime.

Compartimentarea este distribuita pe parter + 2 etaje, punand la dispozitie 2 balcoane, 3 bai, si 4 sau 5 camere(etajul 2 se poate recompartimenta la cerere in functie de necesitati, contra cost), bucataria poate fi inchisa sau deschisa cu livingul( oferind flexibilitate, contra cost).

Sistemul de incalzire adoptat, este cel prin pardoseala, constructia fiind realizata respectand standardele din domeniu.

Casele sunt racordate individual la reteaua publica de utilitati: gaze, apa, canal, energie electrica, internet, cablu TV.

Tamplaria PVC cu feronerie Rotto, 7 camere, 4 anotimpuri cu 3 foi de geam (tripan), izolatia termica a acoperisului(CELULOZA injectata) cat si izolatia exterioara dar si a placilor dintre etaje, asigura randamentul termic ridicat, de clasa A+.

Fiecare vila beneficiaza de cate un loc de parcare, dar si o gradina proprie cu suprafata de aproximativ 90mp, dispusa fata-spate.
Cod oferta: 1682109
5.257 vizualizari Ilfov 14 Apr 20:56
Statii metrou
Dimitrie Leonida 27 min
<img src="https://marvis.crmrebs.com/track/15/1682109.gif" />