1.750.000 €

Ghermanesti

  • Suprafata utila 1.000 mp
  • Teren 5.346 mp
  • An 2010
  • 24 camere
  • La rosu
Snagov, ieri, 10:54

Descriere anunt

Ghermanesti,

Amplasat la o distanta de aproximativ 20 minute de Bucuresti, complexul rezidential aflat la 130 m de Sos. Ghermanesti, pe malul Lacului Snagov, va propune spre vanzare doua imobile in sistem duplex.

Detalii suplimentare

Fiecare corp beneficiaza de piscina proprie precum si de doua garaje subterane.

Unitatile sunt finalizate in proportie de 80%. Parterul este compus din living luminos, cu zona de dining, bucatarie, baie spatioasa si terasa. Etajul format din hol, 3 dormitoare cu dressing-uri, 2 bai si birou.

Pe langa constructiile deja realizate, se va pune la dispozitie si proiectul pentru realizarea unei vile chiar pe marginea lacului. Proiectul dozeaza perfect cele trei ingrediente intr-un mix rafinat, al carui rezultat este un spatiu de locuit si de relaxare.

La parter este prevazuta o zona de living-dining generoasa, cu priveliste asupra lacului, completata de zone separate destinate relaxarii: sauna, sala de sport, dar si o bucatarie, o baie, un birou si un loc de depozitare.

La nivelul superior, spatiul intim de familie include patru dormitoare si patru bai, precum si dressing-urile aferente.

La subsol, spatiile tehnice si de servicii sunt alcatuite din: spalatorie, uscatorie, camera server, bucatarie, spatiu de depozitare, un dormitor si baie.

Spatiul exterior generos poate oferi o gama diversificata de facilitati, in functie de necesitatile viitorului proprietar, cum ar fi zona de lounge langa piscine, spatiu pentru realizarea unor activitati sportive, loc joaca copii, zona gratar, si, foarte important, iesirea la lacul Snagov ofera posibilitatea in timpul liber de practicare a sporturilor acvatice, pescuit sau navigatie.

Accesul in complex se face prin strada Tismana si se continua aproximativ 100 m pe Intrarea Tismana. Complexul este racordat la reteaua de gaz, incalzirea realizandu-se prin calorifere si incalzire in pardoseala.

Acest complex a fost amenajat in deplina armonie cu spatiul inconjurator, fiind o oaza de confort care ofera discretie si liniste. Un punct important il reprezinta accesul facil la toate punctele de interes pentru o familie, cum ar fi scoli, gradinite si zone de recreere.

Oferta speciala

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Optiuni exterior
Garaj
Piscina