99.990 €

Ghencea, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea

  • Suprafata utila 100 mp
  • Teren 120 mp
  • An 2019
  • 3 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Ghencea, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea,

casa 3 camere P+1Et la cheie. Suprafata utila 100 mp. Living + dinning, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 2 dressing-uri, 2 bai, curte amenajata, loc de parcare, str. asfaltata, iluminat public, STB

Detalii suplimentare

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa cu 3 camere, in zona Ghencea, cu regim de inaltime: P+1Et+Pod.

OFERTA PROMOTIONALA - BUCATARIE MOBILATA SI UTILATA !

Oferta se aplica pentru oricare dintre imobilele disponibile din ansamblul rezidential, pana la data de 30.09.2019, la semnarea unui antecontract cu un avans de peste 15% din valoarea imobilului.

Preturile caselor din complex sunt cuprinsa intre 99.990 euro ( TVA 5% inclus) - 109.990 euro( TVA 5% inclus), in functie de dimensiunea curtii individuale.

Casa are urmatoarea configuratie :

Parter : Vestibul 3.55 mp utili, Living cu suprafata de 25.60 mp utili, iesire catre terasa 6.70 si curte individuala; Grup sanitar 1.80 mp utili, Bucatarie inchisa 8,60 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp.

La etaj : Dormitor cu suprafata de 12.60 mp utili + Dressing cu suprafata de 4,60, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 4.35 mp utili; Hol cu suprafata de 4.6 mp utili; Dormitor cu suprafata de 12.60 mp utili; Dressing cu suprafata de 1.55 mp;

Pod : exista placa de beton turnata peste etajul 1 si Pod;

Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm.

Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior)

Casa are pe acoperis tabla tip Lindab.

Amenajarile interioare sunt de o calitate superioara.

Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai.

Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire.

Casa se vinde cu toate utilitatile racordate, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public; RATB - autobuzul 185.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina