Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
165.000 €
Ilfov 17 Apr 14:07
...
149.000 €
Ilfov 16 Apr 09:55
...
278.000 €
Ilfov 15 Apr 10:00
...
130.000 €
Ilfov azi, 12:51

Anunt inactiv

Domnesti, Ilfov, strada Ciutaci

104.000 €

Domnesti, Ilfov, strada Ciutaci

104.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 110 mp Teren 330 mp An 2023 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Gradina
Descriere
Casa individuala 4 camere Domnesti, P+M, 2 bai, bucatarie, terasa, dresing, spatiu tehnic, semineu, toate utilitatile !
Detalii suplimentare
• Agentia Liderimob Business House SRL ofera spre vanzare, in exclusivitate, o casa cu 4 camere si cu potential pentru mansardare, situata in comuna Domnesti, la un pret atractiv!

• Pentru a viziona toate pozele de la aceasta proprietate, intra pe site-ul nostru! www.liderimob.srl

DIMENSIUNI

• Proprietatea este amplasata pe un teren de 330mp, avand o suprafata utila de 95 mp, beneficiind de toate utilitatile specifice zonei: Gaze, Curent, Apa - Canal, Servicii telecom.

COMPARTIMENTARE

• Curtea casei este una medie ce faciliteaza o intretinere usoara, asigurand in acelasi timp spatiul necesar pentru desfasurarea activitatilor in exterior. In partea drepata a casei exista posibilitatea de parcare a una sau, la cerere, 2 masini. In spatele casei se regaseste o terasa mare si intima ce poate fi amenajata dupa bunul plac. Laturile casei sunt generoase ceea ce rezulta intr-un cartier "aerisit". La intrarea in casa se regaseste un spatiu acoperit ce poate fi amenajat drept o mica terasa sau un spatiu de curatare inainte de intrarea in interior.

• Holul casei traverseaza intregul imobil, de la intrare pana la iesirea pe terasa. Primul dormitor se regaseste pe partea dreapta iar urmatorul pe partea stanga, ambele fiind spatioase pentru acomodarea unei familii numeroase.

• Living-ul se regaseste in continuarea holului si este de tip open-space, asigurand ca spatiul este unul suficient de mare pentru a aduna intreaga familie in jurul mesei.

• Baia principala poate fi dotata cu cabina de dus sau cada. Acesta este apropiata de cele 2 dormitoare dar si de living.

• Bucataria este ultima camera pe partea dreapta a holului. Aceasta amplasare usureaza drumul pana la masa din living sau cea de pe terasa, unind incaperile fara sa permita mirosului de mancare sa iasa din camera.

• Dormitorul principal se remarca prin amplasarea intima, in partea din spate a casei, dar si prin baia proprie si dressingul suficient de mare pentru acomodarea garderobei unui cuplu.

• Podul (sau mansarda) este unul inalt ce permite depozitarea lucrurilor cu usurinta sau amenajarea unui spatiu de joaca / relaxare.

IMPREJURIMI

• Casa face parte dintr-un complex rezidential construit de un dezvoltator renumit in zona Domnesti, recunoscut pentru calitatea pe care o ofera la un pret redus. Strada urmeaza sa fie asfaltata in vara anului 2022, momentan fiind acoperita de pietris.

• Zona in care imobilul se afla este una dintre cele mai linistite din intreaga localitate, cu trafic redus dar cu acces rapid la toate facilitatile: Magazine (MegaImage, Lidl, Penny, Brutari, Farmaci, Restaurante), Gradinita, Scoala, After-School, Piscina si multe altele!

• Miscarea pietonala este facilitata de trotuare generoase si de transportul public care functioneaza cu un orar fix si des.

• Specificatii:
Numar de camere: 4
Numar de dormitoare: 3
Numar de bai: 2
Suprafata utila: 95 mp
An constructie: 2022
Stadiu de predare: la cheie (cu posibilitatea alegerii finisajelor)
Suprafata terenului: 330mp
Numar de fronturi: 1
Structura: caramida
Izolare termica: Polistiren, Vata minerala
Utilitati: Toate utilitatile
Numar de locuri de parcare: 2 sau 3 (1 loc perimetral)
Incalzire: centrala termica
Clasa energetica: A
Finisaje: la alegere (cu posibilitatea suplimentarii bugetului)
Pentru mai multe proprietati www.liderimob.srl
390 vizualizari Ilfov, Domnesti, 06 Mar 11:09
Anunt inactiv