139.000 €

Domnesti, Ilfov

  • Suprafata utila 116 mp
  • Teren 400 mp
  • An 2022
  • 4 camere
  • La cheie
Domnesti, 22 dec, 23:40

Descriere anunt

Domnesti, Ilfov,

locuinta P+M Domnesti - zona Ciocarliei

Terenul se afla in localitatea Domnesti, pe strada Irisului. Are 400 mp si o deschidere de 12 m.

Amprenta casei are 68 mp, suprafata construita defasurata fiind de 136 mp. Suprafata utila totala este de 116 mp, incluzand terasele.

Constructia este pozitionata astfel incat in partea din fata sa fie suficient spatiu atat pentru a amenaja o generoasa gradina decorativa, cat si un garaj. In prezent este realizat un spatiu de parcare pentru o masina.

Intrarea in casa este protejata de terasa de acces acoperita. Odata ajunsi inauntru, regasim un mic vestibul, dar si un grup sanitar cu wc si lavoar.

Urmeaza un living spatios, apoi zona de dining inclusa, cu iesire direct pe terasa semi-acoperita din spate, si acces catre bucatarie. Bucataria este open-space dar gandita in asa fel incat sa poata fi inchisa cu usurinta daca se doreste, si are vedere spre curtea din spate.

Imediat langa bucatarie se afla un spatiu suplimentar de depozitare construit sub casa scarii.

Urcand scarile ajungem la nivelul superior, unde holul deserveste cele 3 camere. Dormitorul matrimonial are propria baie, iar celelalte doua camere sunt deservite de o baie comuna cu acces din hol.

Accesul la teren se face prin 40 m de drum pietruit ce se intersecteaza cu Str. Ciocarliei, care este asfaltata. Se poate ajunge fie prin Sos. Tudor Vladimirescu dinspre zona veche a localitatii, fie direct din Sos. de Centura.

Cea mai apropiata statie pentru transportul in comun este la 10 min de mers pe jos (linia R423).

Sistemul constructiv este tip cadre de beton armat cu inchideri din Caramida Porotherm Robust de 30cm inclusiv mansarda, caramida Porotherm de 11,5 cm la compartimentarile interioare, izolatie polistiren 10 cm. Sistem acoperis Wetterbest, otel Arcellor Germania, culoare gri antracit, cu termoizolatie de 15 cm cu vata bazaltica si bariera contra vaporilor aluminizata pe ambele fete Isoflect. Ferestre PVC Deceuninck cu 6 camere, geam tripan, culoare gri antracit. -Instalatie electrica trifazica, materiale Gewiss, - Incalzire in pardoseala; - Alei pietonale si auto din beton; - Imprejmuire teren cu gard plasa iar la strada beton cu lemn; Utilitati: gaz, electricitate, fosa ecologica, put forat.

Locuinta se vinde la pretul de 139.000 eur,

Cadastru, intabulare, certificat energetic. Imobilul se poate vinde imediat.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!