110.000 €

Corbeanca, Penny Market

  • Suprafata utila 120 mp
  • Teren 338 mp
  • An 2019
  • 4 camere
Corbeanca, 17 sep, 17:00

Descriere anunt

Corbeanca, Penny Market

Casa Corbeanca, zona Penny Market, se vinde la alb, cu centrala termica si calorifere montate, exteriorul la gata, gresie scari, balcon, terasa. toate instalatiile sunt facute, utilitatile trase

Detalii suplimentare

Va propunem o vila in Corbeanca, cu acces rapid la DN 1, in zona in plina dezvoltare. Accesul se face pe un drum de servitute de 6 m latime, cu case pe o singura parte. Curtea este spatioasa, in partea din fata se poate face parcare pentru 2 masini, partea din spate si de-a lungul curtii oferind un spatiu generos de relaxare, unde poate fi pus gazon, plantati pomi, construi un foisor, loc de joaca pentru copii etc. Compartimentarea este functionala.

La parter gasim un living,bucataria,spatiu de servit masa, baie si o terasa cu acces din spatiul pentru servit masa. Etajul ofera trei dormitoare, un balcon, doua bai. Un dormitor este matrimonial. Vila face parte dintr-un duplex, dar datorita amplasamentului ofera intimitatea necesara.

Vila se vinde la "alb",avand exteriorul la gata si montata gresia pe balcon, scara, terasa, lasand viitorului proprietar psibilitatea sa isi amenajeze imobilul dupa propriul gust. Centrala si calorifele sunt de asemenea montate. instalatiile sunt terminate, asteptand doar montarea aparatelor.

Imobilul este pozitionat foarte bine, in zona Penny Market, cu acces rapid atat spre Bucuresti cat si spre Buftea. Pretul imobilului este atractiv, avand in vedere stadiul avansat la care se vinde.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Optiuni exterior
Curte amenajata