166.481 €

Comuna Berceni, sos principala, panouri solare

Descriere anunt

Comuna Berceni, sos principala, panouri solare

Quantum Club Residence - Vila Duplex - Sistem Smart Home integrat - 358 mp teren - P+1

Detalii suplimentare

Quantum Club Village Residence poate fi definit cu usurinta, drept cel mai bine conceput si echilibrat proiect rezidential din piata rezidentiala a caselor eficiente energetic, ce se afla in Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Complexul Quantum Club este compus din 68 unitati locative identice, de tip vila, unite in calcan cate doua (duplex) si din 4 cladiri cu functiuni mixte, ce dispun de diferite spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor intregi confortul si vor reduce timpul necesar cumparaturilor, fiind puse la dispozitie, in special rezidentilor ansamblului.

Este totodata si primul proiect rezidential din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case Smart, eficiente energetic, fiind de la inceput gandit si proiectat sa se incadreze in clasa energetica A si in categoria de “cladiri eficiente energetic, este un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficienta energetica, iar cumparatorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare).

Localizare si Vecinatati:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat la intrarea in comuna Vidra cu deschidere stradala la Drumul Judetean aproape de granita cu Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata in ultima perioada poate si datoria investitiilor majore in infrastructura si cai de acces moderne.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Toate vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu dining si terasa exterioara, unde se regaseste un alt loc pentru servit masa; bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului; spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Centrala termica folosita este Immergas sau Ariston in condensatie, conform standardelor in vigoare, de 24 kw pentru fiecare imobil in parte.

Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;

Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;

Aer conditionat rezidential, HYUNDAI HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, asigura racirea, inclazirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea intr-o singura unitate.

Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto,manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.

Priza electrica de exterior pentru incarcarea autoturismelor;

Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;

Obiecte sanitare de la Cersanit gama premium;

Usa exterioara blindata Bella Casa;

Usi interioare gama premium Bella Casa;

Intrerupatoare si prize – modulare;

Videointerfon – sonerie si sistem detectie incendiu Google Home Smart;

Zugraveli interioare – vopsea ecologica fara miros;

Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;

Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;

Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;Amenajare peisagistica exterioara a curtii cu rulouri de gazon si plante ornamentale, alei delimitate compuse din pavaje de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:Pretul de lista oficial pentru un imobil complet finisat dotat si echipat conform celor descrise mai sus este de 150.000 euro plus TVA.Oferta promotionala de lansare : primele 10 unitati rezervate au pret – 139.900 Euro +TVA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii

Obiective interes

1. Gradinita nr. 3 cu program prleungit Berceni 0213612701 Str. Calugareni, nr. 7, Berceni, judetul Ilfov
2. Happy Hours School - Gradinita, After School Berceni 0757200050; 0723200050 Bd. 1 Mai, nr. 24, Berceni, judetul Ilfov
3. Kinderstar - Scoala primara si gradinita, Ilfov 0727710111;0753096026 Bdul 1 Mai, Nr. 2L, Comuna Berceni
vezi mai multe