Colentina Bucuresti

240.000 €

Colentina Bucuresti,

240.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 157 mp Teren 463 mp An 2013 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Garaj Gradina Sistem irigatii
Descriere
Colentina, Carrefour, capatul tramvaiului 21, in vecinatatea Scolii 41, oferim spre vanzare proprietate formata din teren 463 mp, casa p+1E in suprafata totala 157,2 mp , garaj 16, 45 mp si anexa.

Zona foarte linistita , cu vecini de calitate, legatura rapida cu Nordul Bucurestiului si Autostrada A3.

Curtea generoasa poate gazdui doua locuri de parcare si este in totalitate amenajata cu gazon, pavele ,arbori fructiferi, plante si arbori decorativi, inclusiv un put propriu.

Casa a fost finalizata in anul 2013 in regie proprie, fara interntia de a vinde, drept urmare s-au folosit materiale de calitate si s-a respectat intru totul proiectul de constructie.

Aflat pe un teren de 463 mp , imobilul are o amprenta totala de 157 mp, compusa din doua corpuri alipite+garaj, unul de 86 mp (constructie initiala 1972) , al doilea corp de 50 mp, reprezentand constructia noua care se desfasoara pe doua niveluri cu aceeasi suprafata construita si un garaj cu amprenta de de 21 mp.

Constructia este realizata pe o fundatie din beton, cu o structura de rezistenta beton si pereti de caramida. Toate finisajele sunt de calitate superioara si intr-o stare excelenta. Incalzirea se face prin intermediul centralei cu condensare pe gaz Vaillant ecoTec plus.
Este compusa din 5 camere , dintre care 3 dormitoare + living generos+ bucatarie mare cu zona de dining+ camera depozitare+ 3 bai+ balcon spre curtea din spate.

Proprietatea dispune de toate utilitatile.

Un mare avantaj il repezinta posibilitarea mutarii imediate, pentru ca proprietatea se vinde complet mobilata si utilata inclusiv toata aparatura electrocasnica de ultima generatie.

Va asteptam cu drag la vizionari!

Comision 0
321 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 16 Iun. '24 (10:48)
Statii metrou
Statii STB
Pasaj Colentina 6 min
Evolutia preturilor imobiliare in Colentina-Obor
se incarca..