95.950 €

Ciorogarla, Ilfov, alege-ti casa preferata din minicomplex

Ilfov, ieri, 10:11

Descriere anunt

Ciorogarla, Ilfov, alege-ti casa preferata din minicomplex,

Ultima casa disponibila!

Tip tranzactie: Vanzare

Zona: Ciorogarla, Ilfov, str. Piersicilor, nr. 10

Pret vanzare: 95.950 EUR

Numar etaje: P+E

Numar camere: 4 (3 dormitoare)

Numar bai: 3

Suprafata utila desfasurata: 118,20 mp

Suprafata teren: 393,00 mp

Front stradal: (dublu) 46,54 ml

Anul constructiei: 2021

Facilitati:

- zona linistita, situata la 21,50 km de centrul capitalei

- proiect arhitectural indraznet

- casa si curte individuala

- ideala rezidenta

- vecinatati: manastirea Samurcasesti, Primaria Ciorogarla.

Daca ai nevoie de liniste in imediata apropiere a capitalei, curte proprie si o casa echilibrata din punct de vedere al arhitecturii si suprafetelor, varianta pe care ti-o propun este cea ideala.

Eu sunt Ionut si voi fi companionul tau, cel putin in urmatoarele cateva minute cat vei citi aceasta prezentare.

Am urmatoarea propunere: pe str. Piersicilor, la nr. 10, exista un minicomplex cochet, compus din 4 case individuale dispuse fata in fata, doua cate doua respectiv:

- cand intri din soseaua principala, respectiv dinspre Primaria Ciorogarla via manastirea Samurcasesti, la 100 m de aceasta, pe partea dreapta a strazii asfaltate 2 case individuale cu etaj iar pe stanga, inca doua, doar pe parter;

- cele structurate pe parter si etaj sunt finisate la alb si cu documentele pregatite pentru vanzare iar cele pe parter, prima dintre ele se afla la stadiul de "gri" iar cealalta nefiind inca ridicata.

Amplasate la 10 min de Carefour Militari, Auchan, Militari Shopping, Hornbach si multe alte obiective interesante, proprietatile au fost gandite si edificate cu grija de catre un constructor ambitios si dornic de a oferi calitatea care sa fie apreciata la maximum de catre consumator. Si, ca sa-ti exemplific doar cateva dintre detaliile tehnice, casele au fost prevazute cu:

- structura de rezistenta pe cadre de beton, zidarie portanta la parter, structura de lemn la etaj/mansarda;

- pereti izolati cu polistiren expandat de 10 cm la exterior si vata minerala la interior;

- ferestre termopan Gealan cu tamplarie PVC si geam triplu, cu rupere termica;

- acoperis din tabla de tip Wetterbest.

Ca utilitati, proprietatile sunt prevazute cu alimentare cu apa de la put propriu cu hidrofor si fosa vidanjabila si bransamente electricitate, gaze naturale si fibra optica.

Un amplasament comod, elegant, linistit, in imediata proximitate a capitalei, face ca drumul dinspre si catre serviciu sa fie facil, mai ales la momentul apropiat al finalizarii pasarelei de la Domnesti, aflata in stadiu avansat de executie.

Fiecare casa dispune de propriul loc de parcare in curte si suficient spatiu de relaxare in restul curtii, tinand cont de spatialitatea fiecarei locuinte si pret diferentiat de vanzare, astfel:

- casa 1, compusa din parter si etaj, in suprafata desfasurata de 118,20 mp si teren cu dubla deschidere, in suprafata de 393 mp, la pretul de 95.950 EUR;

- casa 2, compusa din parter si etaj, in suprafata desfasurata de 118,20 mp si teren in suprafata de 314 mp, la pretul de 91.950 EUR;

- casa 3, compusa din parter, in suprafata desfasurata de 99,10 mp si teren cu dubla deschidere, in suprafata de cca 390 mp, la pretul de 87.950 EUR;

- casa 4, compusa din parter, in suprafata desfasurata de 97,20 mp si teren in suprafata de cca 330 mp, la pretul de 85.950 EUR.

Casele pot fi cumparate finisate complet la exterior (vopsea decorativa Kober de exterior, alei turnate din beton, gard de lemn, porti, pamant pregatit pentru sadirea gazonului) si finisate "la alb" la interior, restul finisajelor putand fi achizitionate separat de catre cumparator si montate prin intermediul propriilor surse sau cu ajutorul constructorului.

Eu ti le recomand (pe una dintre ele sau doua sau... cate vrei, pentru tine si prietenii tai). Si as aprecia ca pentru orice alte detalii legate de proprietate in vederea cumpararii, inclusiv pentru programarea unei vizionari, sa ma contactezi oricand:

Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;

Sambata intre orele 10.00 - 14.00.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica

Obiective interes

1. Taramul Prieteniei - Gradinita Domnesti 0213525170 Sos. Independentei, nr. 2, Domnesti, judetul Ilfov
vezi mai multe