430.000 €

Chiajna, vila de lux, teren 1100 mp

  • Suprafata utila 200 mp
  • Teren 1.100 mp
  • An 2017
  • 5 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Chiajna, vila de lux, teren 1100 mp,

vila de lux, teren 1100 mp, 5 camere, terasa, balcon, gradina amenajata, poarta si garaj cu inchidere electrica, instalatie automata de irigare, utilitati, canalizare, gaze, curent electric. Comision 0.

Detalii suplimentare

Pentru cei care isi doresc mai mult decat o simpla casa, caracterizata prin stil si siguranta, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati ori de cate ori reveniti acasa, vila aceasta este construita la cel mai inalt standard de confort, implementat cu sistem inovator de casa inteligenta,sistem de monitorizare audio video,dotata cu sistem de incalzire in pardoseala ce permite reducerea costurilor de energie termica cu pana la 35% (comparativ cu sistemele clasice de incalzire),sistem de irigare automat si porti automate la intrarea in curte si in garaj.

Curtea in suprafata de 1100 mp este complet amenajata,cu o gradina splendida cu alei pavate, gazon, flori si plante de exterior, 1 garaj cu 2 locuri, cu gradina generoasa atat in fata casei , cat si in spatele ei unde se afla terasa

Casa dispune de 100mp utili pe fiecare etaj si este formata din Parter + Etaj + Pod.

La parter regasim un living room elegant,un dormitor, bucatarie mobilata si spatioasa, loc de luat masa, 1 camera tehnica,terasa si gradina proprie.

Etajul este format din 3 dormitoare 2 bai.Unul dintre dormitoare are baie proprie si dressing, foarte generoase si deasemenea iesire pe un balcon generos. Totul la o calitate si bun gust deosebite.

Au fost gandite suprafete extinse, la care s-a folosit sticla de ultima generatie si tamplarie de foarte buna calitate, ce de asemenea minimizeaza pierderile de energie.

Atunci cand vine vorba de finisaje, detaliile fac mereu diferenta;

Vecinatatile sunt amenajate cu bun gust, cu case frumoase, iar cei care locuiesc in ele sunt oameni de bun simt si de o calitate umana deosebita.

Tot timpul ti-ai dorit sa gasesti acel camin mult visat, care sa intruneasca toate criteriile importante pentru tine si familia ta. Aceasta oportunitate este prezenta aici si acum, pentru tine.

Pret 430000 E COMISION 0

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii