170.000 €

Cernica, vila individuala cu 1000 mp teren

  • Suprafata utila 198 mp
  • Teren 1.000 mp
  • An 2003
  • 5 camere
  • La cheie
Ilfov, 07 aug, 15:34

Descriere anunt

Cernica, vila individuala cu 1000 mp teren,

Avem placerea si oportunitatea sa va prezentam o proprietate deosebita, calda si primitoare situata in Cernica, la 10 de minute de intrarea in Bucuresti. Locatia este pozitionata pe o strada asfaltata, cu iluminat public situata la doar 500 m de Manastiriea Cernica, intr-o zona linistita, cu vile nou construite.


Curtea, in suprafata totala de 1000 mp, se deschide in spatele casei si impresioneaza atat prin dimensiuni cat si prin amenajari: de la gazonul bine intretinut, pomii fructiferi in rod si trandafirii in floare, la sera de legume. Terasa casei si de zona de relaxare special amenajate copleteaza imaginea unei vieti ideale petrecute in liniste la curte.


Compusa din P+Etaj+Mansarda si cu o amprenta la sol de 96 mp si o suprafata utila desfasurata de 198,88 mp, vila fost construita in 2003 pe cadre si grinzi de beton si beneficiaza de o izolatie termica exterioara dubla asfel incat transferul termic este foarte redus, conducand la costuri de intretinere foarte mici.

Parterul casei cuprinde: living-ul foarte generos de 44 mp utili cu un perete intreg vitrat ce permite luminii sa patruda in interior, bucataria deschisa in suprafata de 12 mp, o baie de serviciu, camera tehnica de 5,5 mp si scara interioara.

Bucataria este mobilata si utilata cu electrocasnice Ariston.


Etajul casei ce cuprinde zona matrimoniala formata din dormitor baie si dressing complet mobilat, plus inca doua dormitoare deservite de o baie cu cada. Fiecare dormitor are iesire catre balcon.

Mansarda, in suprafata de 67 mp, in prezent folosita ca spatiu de depozitare, se poate reamenaja astfel incat se mai pot castiga 1-2 camere cu baie si spatii de depozitatre aferente.


Date Tehnice:

Vila este conectata la reteaua municipala de gaz, apa, canalizare, curent electric si salubritate; deasemenea pe teren exista un put de mare adancime. Strada este asfaltata.

Sistemul de incalzire cuprinde centrala Termica pe gaz Saunier Duval, radiatoare in fiecare camera si boiler electric pentru apa calda. Exista sistem de alarma conectat la o firma privata de securitate. Atat peretii interiori cat si cei exterior ai vilei au fost realizati numai din caramida si finisati cu glet. Sarpanta ea fost realizata din lemn cu invelitoare din tigla.

In partea laterala a vilei regasim garajul acoperit pentru o masina si inca un spatiu pentru parcare in curte.


Aceasta proprietatea va poate aduce minunata oaza de liniste si verdeata mult visata!

Pentru mai multe detalii cat si pentru vizionare va stau la dispozitie.

COMISION CUMPARATOR 0%.

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj