173.000 €

Cauta aerul de munte chiar langa Bucuresti, la Cornetu

  • Suprafata utila 360 mp
  • Teren 2.500 mp
  • An 1995
  • 10 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Cauta aerul de munte chiar langa Bucuresti, la Cornetu

Zona: Str. Taberei 54, Cornetu, Ilfov

Pret: 173.000 EUR

Numar etaje: D+P+E+M

Numar camere: 10 (9 dormitoare)

Numar bai: 5

Suprafata desfasurata: 488 mp

Suprafata teren: 2500 mp

Front stradal: 20 ml

Anul constructiei: 1995

Facilitati:

- zona linistita, langa padure, la 7 min de intrarea in Bucuresti (sos. Alexandriei)

- amenajari interioare deosebite

- ideal afacere la cheie sau rezidenta multifamiliala

- curte proprie superba, amenajata,

- garaj subteran pentru 2 masini

- utilitati: curent electric, gaze naturale, canalizare

Intr-una din zilele trecute, telefonul ce-mi ramasese pe birou a inceput sa sune. L-am auzit din departare si parca ma chema altfel decat o face de obicei. M-am apropiat in graba sa raspund caci parca stiam ca la capatul celalalt trebuie sa fie cineva deosebit... Si nu m-am inselat...

O voce distinsa m-a invitat la Cornetu pentru a descoperi o proprietate demna de toata admiratia: un "domeniu" aparte, compus din suprafata de teren de 2500 mp acoperit cu cele mai diverse plante ornamentale (de la flori in toate culorile curcubeului, arbusti Yuca si pana la brazi argintii) si o vila ce atrage tocmai prin arhitectura total distincta fata de altele din zona, cu aspect de cabana impunatoare dar calda, de la munte.

Am "fotografiat" intreaga imagine, nerabdator fiind sa vizualizez interiorul constructiei finalizata in anul 1995. Un iz proaspat de cafea venit dinspre bucataria imensa inca de cand am patruns in holul principal din care o scara eleganta de marmura face legatura cu etajul superior, imi creeaza acel sentiment de ACASA, oricare ar fi destinatia viitoare a proprietatii: o locuinta bifamiliala, un camin pentru batrani, o gradinita privata.

M-am grabit initial sa fac "turul" parterului, unde am patruns in livingul imens urmat de bucatarie, decorate cu mobilier splendid, clasic, din lemn masiv, un grup sanitar in holul principal si un hol ce face accesul in doua dormitoare si o camara. Am aflat ulterior, studiind documentele proprietatii, ca parterul are o suprafata utila de 104 mp ce se completeaza cu o terasa superba cu vedere catre gradina din spate, de 25 mp dar si cu terasa ce face accesul in casa, din curtea dinspre strada.

Am spus "m-am grabit" deoarece rabdarea de a iesi pentru cativa pasi in gradina nu mi-a permis sa zabovesc mai mult in interior. Astfel, plimbandu-ma pe aleea dintre merii Ionathan ale caror roade parfumate le-am gustat cu placere, am sesizat multitudinea de plante si arbusti ornamentali carora le-am admirat forma si mirosul specific.

Un gratar pozitionat langa bucataria de vara din caramida, cu terasa exterioara, mi-a starnit pofta unui ospat traditional. De asemenea, langa bucatarie, am gasit o magazie (tot din caramida) in care salasluiesc diverse unelte pentru intretinerea gradinii.

Am patruns apoi in demisolul vilei unde am gasit o camera tehnica, spatii de depozitare si un garaj de 24 mp cu acces pe aleea pavata dinspre strada.

Etajul si mansarda mi-au dezvaluit alte spatii deosebit de generoase, mobilate si utilate complet la maniera clasic-eleganta si compuse din 7 dormitoare, 4 bai, diverse spatii de relaxare si depozitare.

Proprietatea are toate ingredientele unei locatii cu un potential divers si complex, pe care o poti privi ca pe o resedinta multifamiliala in care te vei simti ACASA, acel loc in care te poti incarci pozitiv si unde te poti bucura de tot ce inseamna natura, liniste, activitati diverse si gospodaresti.

In principal insa, as privi aceasta locatie ca pe o investitie, proprietatea oferind tot necesarul locativ si demografic, potentialul acesteia fiind divers si usor de transformat intr-o afacere “la cheie”, argumentele fiind incomensurabile.

A fost o reala placere sa savurez fiecare coltisor al unei proprietati despre care va voi oferi inclusiv detalii tehnice, contactandu-ma oricand, telefonic sau prin e-mail, in intervalul:

Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;

Sambata intre orele 10.00 - 14.00.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Optiuni exterior
Garaj